Quin és el factor humà en la il·luminació

- Dec 13, 2020-

Humans Factor In Lighting, que també es pot anomenar il·luminació de confort, es refereix a l'ajust de la il·luminació per canviar el treball i el descans de les persones. Aquest concepte d'il·luminació es va originar a Europa amb l'objectiu de permetre a les persones viure en un ambient d'il·luminació confortable. Led és una font de llum fàcil d'ajustar, que pot ajustar la llum d'acord amb el cicle biològic, però la distribució espectral i les condicions de temperatura de color encara han de ser considerats.

 

Encara que la il·luminació no és l'únic factor que afecta el ritme circadià (ritme circadià), és el factor clau. Alguns científics creuen que la il·luminació pot afectar l'estat d'ànim de les persones, la salut i l'energia.

 

Els pros i els contres de Humans Factor in Lighting

 

Humans Factor In Lighting té els seus avantatges i desavantatges. Per exemple, la llum blava pertany a la llum blanca freda, que s'acosta a la llum natural, causant concentració. Pot substituir les aules i oficines dels alumnes. No obstant això, estar exposat a la llum blava també inhibirà la melatonina (melatonina). ) Creixement, i afectar la qualitat del son, el sistema immunitari, i pot causar malalties físiques com el càncer.

 

Segons la investigació científica, la llum blava pot controlar el polioligonucleòtid de la insulina. Per tant, si vostè està exposat a la llum blava durant molt de temps a la nit, causarà resistència (resistència a la insulina), és a dir, la pèrdua de pes i el sucre en la sang no es pot controlar, i aquest fenomen donarà lloc a l'obesitat , Diabetis, hipertensió i altres malalties.

 

El disseny de la il·luminació no només pot considerar la temperatura de color

 

En dissenyar la il·luminació LED, s'ha de tenir en compte la distribució d'energia espectral i la temperatura de color. La temperatura de color és a temperatura absoluta K. La temperatura de color de la llum blava en l'espectre de diferents fonts de llum cau per sobre de 5300K, que és una temperatura de color mitjà-alt amb una sensació brillant; per contra, llum vermella, llum groga pertany a la llum de color càlid, la temperatura de color està per sota de 3300K, el que fa que la gent se senti càlida, saludable i relaxant, adequat per a ús domèstic.

 

No obstant això, sota la mateixa temperatura de color, diferents espectadors i altres condicions com el clima, el medi ambient i altres factors tindran diferents distribucions espectrals. Per això, Deborah Burnett, consultora de l'empresa de disseny d'il·luminació Benya Burnett, creu que la distribució d'energia espectral (Spectral Energy Distribution, SED) és el factor clau que afecta l'ull humà i el cos.


Un parell de:Els preus dels llums de Signify augmentaran un 3%-6% a partir del 15 de febrer Següent:Seoul Violeds UV LED mòdul pot matar el 99% dels virus aerotransportats