Làmpada impermeable amb un bon rendiment

- Aug 30, 2017-

Cinturó de llum com a una làmpada decorativa molt forta, a la sala pot jugar un molt bon efecte decoratiu.

El cinturó de llum és el LED llum passa a través de la nau especial soldadures en el filferro de coure o la Junta de circuits de cinta anterior, rep el poder font luminiscents un tipus de producte en il·luminació. Franja portat perquè la forma de cinturó de llum és canviant, el color és variat.

El cinturó de llum és fa referència als usos llum LED la nau d'elaboració especial soldar en el filferro de coure o el circuit de cinta flexible la Junta anterior, llavors connecta la font d'energia per brillar, perquè seu un tipus de forma lluminosa de llum de banda i el nom.

Característica de la banda de llum

pot ris 1, suau, com un fil;

2, es pot tallar i diferit;

3, la bombeta i el circuit estan totalment cobertes de plàstic flexible, aïllament, impermeable rendiment, seguretat d'ús;

4, va conduir la tira forta resistència a la intempèrie, no fàcil de ruptura, servei llarga vida;

5, fàcil de fer gràfics, text i altres modelització.

Quin color té el portar llum?

Llum amb l'elecció de color, ha dir tothom té un hobby, en general, el sostre és generalment de color blanc i altre color clar, segons l'ús de la sala, saló-menjador és generalment groc-blau, groc a càlid sentiment natural, sobretot el fred l'hivern, més pot realitzar-se. Portat franja blava pot fer l'habitació superior, més ampli, més connotació. Si voleu celebrar, vermell és també una bona opció. Altres llums bicolor vermells i blaus, si equipat amb un controlador, el ple dinàmic, més pot experimentar la moderna ambient romàntic. Tira va portar el restaurant ha de ser groc. Estudi, sala infantil ha d'escollir groc, color. Una sala és bo amb una tonalitat.

La tècnica d'identificació de qualitat a la banda de llum

1. Mira les unions de soldadura.

El fabricant de cinturó normal de llum produeix llum cinturó és usos de la nau de parcel·la SMT, utilitza la pasta de soldadures i la producció artesanal la soldadura reflux. Com a resultat, el lloc de la llum és més suau i el volum de soldadura no és molt, l'articulació de soldadura és arc en forma de la coixinet FPC a l'elèctrode de LED. Versió tira i cottage portat de la llanterna amb el volum de soldadura de soldadura per punts de soldadura és desigual, més que un cercle per cobrir els peus de soldadura, al mateix temps hi haurà diferents graus d'aparença d'estany-punta, aquest és un fenomen típic de soldadura manual.

2, veure la qualitat de l'FPC.

FPC és dipositada coure i calandrat coure dos tipus, làmina de coure dipositats és convexa, mirant les paraules es pot veure la connexió entre el coixí i FPC. Portat tira i les calàndries de coure és estretament i FPC connectat en el seu conjunt, pot ser arbitrària flexió sense el fenomen de la soldadura disc vessament. Si la flexió del coure massa dipositat apareixerà la soldadura plat caiguda fora, temperatura de manteniment portat tira massa alt provocarà el coixí de caure.

3. mirar la neteja de la superfície de cinturó de llum.

Si l'ús de la producció de tecnologia SMT de llum, la neteja de la superfície és molt bo, no pot veure les impureses i les taques. No obstant això, portat tira si l'ús de mà-soldadura producció de tecnologia de versió de casa de la llum, la superfície no importa com netejar, serà residual taques i neteja rastres, al mateix temps a la superfície de l'FPC haurà residu fluix i escòria.

4. Mira el paquet.

El cinturó de llum normal utilitzarà antiestàtic bobina envasament, normalment 5.1 metres rotllos o rotlles de 10.1-metre i fora de l'ús de la bossa d'envasament d'humitat prova antiestàtic segellada. Dirigits tira i la versió Shanzhai de la cinta de llum serà a causa d'estalvi de costos i l'ús de la bobina reciclat, i llavors no humitat antiestàtic bossa d'envasament, acuradament mirar les bobina pot veure l'aparició de l'etiqueta per treure traces i rascades.

5, mira el segell.

El paquet de llum normal i rodet s'imprimiran les etiquetes, no imprimir Etiquetes. Portat la tira i la versió Shanzhai de l'etiqueta està imprès, mentre que les especificacions i els paràmetres no són uniformes.

6. vegeu l'apèndix.

La cinta de llum normal es tancar la instrucció d'ús i el llibre d'especificació de làmpada cinturó a la caixa d'embalatge, també estarà equipat amb el connector de làmpada cinturó o el seient de la targeta, però la Shanzhai caixa de cinturó de làmpada de versió no té aquests accessoris, perquè alguns fàbriques encara pot estalviar després de tot.

Llum amb la compra i ús d'atenció

1, la part del cinturó de llum, té la llum guia gra-la placa, el director d'orquestra-embolcalls la cola-resistència - el cable - accessoris. En la compra d'atenció a triar la marca gran formal, de manera que la qualitat pot ser molt bona protecció (placa llum amb l'amplada de la guia per comprar quan triar més de 6 mm, menys de 6 mm de la guia plat perquè l'amplada de la placa de circuit farà una gran quantitat de calor, tira portat allà és un perill de seguretat seriosos, així que comprar el moment de prestar atenció a l'amplada de la guia. )

2, el temps de tall làmpada cinturó de prestar atenció a, és una boca tisores especials, el cinturó de llum és generalment 1.1 metres bucles, el lloc sencer mesurador tindrà 1 centímetres de blanc és tisores especialitzats boca cal tallar de la boca de tisores.

3, el cinturó de llum és l'accessori, accessoris tira portat generalment tenen endoll de flux creuat (és de cal utilitzar el cinturó de làmpada transformador) targeta de línia (llum fixa amb clips de plàstic) Lusse (protegir la llum amb la cua del preservatiu plàstic) per comprar el llum quan es vol demanar la b Fei Oh, altrament les parts que falten de la OH.


Un parell de:La llum està plena de moviment Següent:T5 Efecte d'estalvi d'energia de llum LED és Considerable