Violeds UV LED Technology aconsegueix un altre gran avanç

- Jan 12, 2021-

La tecnologia UV LED violeds aconsegueix un altre gran avanç


Al desembre de 2020, Seoul Viosys acaba d'anunciar que els resultats de les proves del Laboratori de Proves de Corea (KTL) van demostrar que el sistema d'aire condicionat i calefacció equipat amb mòduls LED UV Violeds pot matar el 99% de la transmissió aerotransportada en una habitació de 60 metres cúbics en un virus de 30 minuts. El virus utilitzat en la prova és el bacteriòfag PhiX174, i la seva dosi ultraviolada C és propera al SARS-CoV-2 (coronavirus 2).


El 7 de gener, Seoul Viosys va anunciar que la tecnologia LED UV Violeds ha superat noves proves d'investigació.


Segons fonts oficials, Seoul Viosys i SETi van realitzar proves al desembre de 2020 al KR Biotech, una institució d'investigació sud-coreana especialitzada en detecció bactericida de nous coronavirus, que va demostrar que la tecnologia LED UV pot inactivar de forma ràpida i efectiva el 99,437% dels nous coronavirus en un segon.


Durant la prova, l'equip d'investigació va exposar el nou coronavirus al mòdul LED UV violeds durant 1 segon, 3 segons i 5 segons, respectivament, i va trobar que la taxa d'esterilització del mòdul UV LED en 1 segon va ser del 99,437%.

 

Els resultats de les proves mostren que la tecnologia LED UV Violeds és un mitjà eficaç d'esterilització i desinfecció. És adequat per matar virus i virus aerotransportats en els sistemes d'aigua. També es pot utilitzar en hospitals i altres llocs on les persones amb nova pneumònia coronària estan infectades. Actualment, SETi disposa de dues mostres de desinfecció mitjançant tecnologia UVC LED a la venda.

Un parell de:Sanan Semiconductor i Debang Lighting van rebre subvencions per a la segona meitat de 2020 Següent:MiniLED accelera la comercialització, HC Semitek no aturarà la producció d'aquest festival de primavera