Els llums que l'espai brillant

- Jun 07, 2017-

Ara molts dissenyadors en el procés de disseny d'interiors, de forma natural en l'ús de l'espai en la llum, que sembla augmentar el nivell de l'ambient interior, ric ambient de llum.

En un disseny d'estil senzill, tira portada del llum pot fer que l'espai interior més elegant.

cinturó de llum no és només un paper bonic, sinó també per augmentar l'espai d'il·luminació auxiliar, de manera que l'espai es torna més brillant.

En el gabinet dins de l'augment de la llum, de tira portada exercir el paper de fermall d'or.

Amb una combinació de la llum amb la plataforma, tant funcional i tenen un bon efecte d'il·luminació.

Una escala de sota el reposabraços de les llums, per resoldre l'escala entre els problemes d'il·luminació.

La majoria dels dissenyadors sovint fan servir el cinturó de llum s'utilitza per augmentar la il·luminació indirecta, eliminar les ombres, reduir la brillantor, el nivell ric espai, independentment de com els canvis de disseny modern, o quasi-llum des del principi mestre de la llum de Kelly.

El més alt nivell de disseny d'il·luminació és - no només fer les parets maldestres, tira portada veu elegant i lleuger, però també posa en relleu el sentit de nivell d'espai. En aquests màgica "maquillatge", el disseny del llum per molts dissenyadors estimen.

disseny del llum és tan afavorit pel dissenyador, no és sense raó Avui en dia, la tira portada Xiao Bian Ella per aconseguir que un seriós Pa Pa aquesta "màgia maquillatge".

Parlant seriosament dalt, les parets dels quatre mètodes d'il·luminació - rentat de la paret, esmalt, tira portada focus local de la il·luminació, la tecnologia LED amb llum pròpia, que estan dissenyats amb els llums són "molt lleuger".

La llum pot ser descrit com "còncava" forma de la mestra!

Assenyaleu la tecla, nou i únic és la recerca de la individualitat dissenyadors segueixen perseguint l'objectiu. La majoria dels dissenyadors no només serà satisfet amb la paret, polit, tira portada sobretot a l'habitació, i ara la paret és un joc prou lleuger com a cap de la flor i trucs, la gent d'il·luminació de fantasia locals aclaparat.

cinturó de llum no és fàcil de trencar, llarga vida; fàcil de produir gràfics, text i altres formes.

La llum pot ser tan suau com l'enrotllament de filferro, capaç de arbitràriament tallar i extensió. Conduir la foscor, il·luminant un espai, una paret, ja no tenen un munt de llums d'aconseguir. Llum amb un ajust únic i ocult, tira portada de manera que la gent li agrada viure una vida simple no és sorprenent.

paret de llum és generalment adequat per al seu ús en un material més suau i uniforme a la paret, i no vol crear deliberadament una ombra de l'efecte paret. Per descomptat, si vols una ombra, la corretja de la llum també és capaç de conèixer-la.

Vol fer el seu espai encara brillant i bonic, llavors utilitzar una llum Varietat per il·luminar una paret que


Un parell de:Làmpada lineal LED amb corrent continu Següent:LED Linear corrent del tub funcional no és