La llum està plena de moviment

- Sep 11, 2017-


Per decorar, decorar, sovint usaran moltes decoracions amb efecte decoratiu, aquests ornaments poden tenir un bon efecte inesperat. Igual que la banda de llum! Què és una banda lleugera? El cinturó de llum és el llum LED que passa per les soldadures artesanals especials en el cable de coure o la placa de circuits Ribbon, rep la font d'alimentació luminescente d'un tipus de producte d'il·luminació. Com que la forma del cinturó de la llum és variable, el color és divers, Led Strip, la gent que tria el cinturó de la llum, tria la fòbia per comprometre, la llum porta el color a ser bo? No us preocupeu, una petita plaita que us portarà a veure quin color de la llum us portarà de bona aparença!

El cinturó de la llum es refereix al llum LED que utilitza l'artesania de processament especial per soldar-se en el cable de coure o la placa de circuit flexible de Ribbon, Led Strip, després connecta la font d'energia per brillar-se, ja que la seva forma lluminosa forma una classe de llum i el nom .

Característica de la banda de llum

1, suau, pot encongir-se com un cable;

2, es pot tallar i diferir;

3, la bombeta i el circuit estan totalment cobertes de plàstic flexible, aïllament, rendiment impermeable, ús de seguretat;

4, forta resistència al clima, no fàcil de trencar, llarga vida útil;

5, fàcils de fer gràfics, text i altres models.

Quin color porta la llum?

Llum amb l'opció de color, Led Strip hauria de dir que tothom té un hobby, en general, el sostre és generalment blanc i un altre color clar, d'acord amb l'ús de l'habitació, la sala d'estar generalment és de color groc-blau, groc a l'escalfament natural El sentiment, especialment l'hivern fred, es pot realitzar més. Led Strip Blue pot fer que la vostra habitació sigui més gran, més àmplia i més connotada. Si voleu celebrar-ho, el vermell també és una bona elecció. Altres llums vermelles i blaves de dos colors, si estan equipades amb un controlador, la dinàmica completa, més pot experimentar l'ambient romàntic modern. Led Strip El restaurant ha de ser de color groc. Estudi, habitació infantil hauria de triar groc, de color. Una habitació és bona amb un matís.

Llum amb la compra i l'ús de l'atenció

1, components de corretja de làmpades LED, hi ha una làmpada amb guia de boles, accessoris de filferro de resistència a cola embolicada amb filferro. En la compra d'atenció per triar la gran marca formal, de manera que la qualitat pot ser de molt bona protecció (llum amb l'amplada de la placa guia per comprar quan triar més de 6 mm, menys de 6 mm de la placa de guia perquè la l'ample de la placa de circuit provocarà una gran quantitat de calor, hi ha un perill de seguretat greu, Led Strip, així que compri el temps per fixar-se en l'ample de la guia).

2, el temps de tall de la corretja de la làmpada per atendre l'atenció, és una boca tisora ​​especial, el cinturó de la llum generalment és de 1,1 metres, el lloc de metro complet tindrà 1 centímetre de blanc, està especialitzat en tisores, la boca ha de tallar des de la boca de les tisores.

3, el cinturó de la llum és l'accessori, els accessoris de Led Strip solen disposar d'un connector de flux creuat (cal utilitzar el cinturó de la làmpada del transformador) targeta de línia (làmpada fixa amb clips de plàstic) Lusse (protegeix la llum amb la cua de condons plàstics) a compreu la llum quan vulgueu preguntar-li al negoci, si no, les parts que falten de l'OH.


Un parell de:Color de font de lineal Downlight llum LED és bo Següent:Làmpada impermeable amb un bon rendiment