El cinturó de llum és la resistència a la intempèrie fort

- Jul 27, 2017-

El cinturó de llum és fa referència als usos llum LED la nau d'elaboració especial soldar en el filferro de coure o el circuit de cinta flexible la Junta anterior, llavors connecta la font d'energia per brillar, perquè seu un tipus de forma lluminosa de llum de banda i el nom.

El procés de principi és el LED de soldadura en el filferro de coure, llavors el tub de PVC o l'equip format directament, hi ha dos tipus de rodona i plana, la seva denominació segons el nombre de filferro de coure i la forma de la banda de llum per distingir , dues línies anomenats la segona línia, la franja va portar davant el cercle amb un cercle, és a dir, volta en segon lloc, pis davant una paraula plana, és a dir, línia horitzontal. Més tard fou desenvolupat en una placa de circuit flexible que és FPC a veure transportista, perquè la seva tecnologia de processament és simple, la qualitat és més fàcil control, llarga vida, color i brillantor de major i substituït gradualment el procés de tractament anterior, va conduir la tira a poc a poc convertit en una tendència.

Principals característiques i avantatges:

pot ris 1, suau, com un fil;

2, es pot tallar i diferit;

3, tira va portar la bombeta i el circuit estan totalment cobertes de plàstic flexible, aïllament, actuació impermeable, utilitzar seguretat;

4, resistent de temps fort;

5, fàcil de ruptura, el servei llarga vida, 6, fàcil de fer gràfics, text i altres modelització.

Gamma d'aplicació:

En l'actualitat, ha estat àmpliament utilitzat en edificis, ponts, carreteres, jardins, patis, terres, sostres, mobles, automòbils, estanys, subaquàtic, publicitat, cartells, tira portat signes i altre il. luminació, per diversos actes festius, com Nadal, Halloween, dia de Sant Valentí, Setmana Santa, diada i altre afegit alegria sense fi i ambient festiu, per la vitalitat tenaç en la publicitat, decoració, construcció, comercial, regals, les cinc dominant en el mercat i exporta a Japó, la Unió Europea , Austràlia i altres països i regions. és àmpliament utilitzat en la construcció de corredor de roda, pont, baranes de protecció, l'hotel, l'oliverar, la sala de ball, tira Led l'anunci Decora el lloc i així successivament.

Especificacions:

Convencionals té al segon, ronda quatre línies de tres línies, pis 3-fil, plans, etc. color té vermell, verd, blau, groc, blanc, colors i així successivament. Diàmetre: 10mm---16mm

El cinturó de llum no és fàcil de ruptura, llarga vida útil, fàcil de fer gràfics, text i així successivament.


Un parell de:Llum amb resistència a la intempèrie fort Següent:El desenvolupament de la tira portada