El desenvolupament de la tira portada

- Jun 26, 2017-

El cinturó de banda amb leds es refereix al conjunt LED de la cinta FPC (tauler de circuits flexibles) o el tauler de fibra òptica de PCB, ja que la forma del producte com una cinta anomenada després de la mateixa. Perquè la llarga vida (en general, la vida normal de 8 a 10 milions d'hores), verd i gradualment en una varietat d'indústries decoratives, va reduir una figura sorprenent.

La llum de banda llisa amb una secció convencional es divideix en llums LED flexibles i la barra de llum LED dos, però en general també inclou l'ús de cables que connecten les antigues llums LED, com ara tres cables de 4,3 W / m, quatre fils plans de 6,48 W / m, plana cinquena corretja lleugera de 8.64W / mes, etc.

1.Flexibles llums LED amb FPC és fer placa de circuit de muntatge, amb muntatge LED SMD, el gruix del producte és només un gruix de la moneda, sense espai; Les especificacions generals són de 30 cm de llarg, 18 LED, 24 LED i 50 cm de llarg, 15 LED, 24 LED, 30 LED, etc. Hi ha 60 cm, 80 cm, etc., diferents usuaris tenen especificacions diferents. I es pot tallar arbitràriament, també es pot ampliar arbitràriament i la llum no es veu afectada. El material FPC és suau, pot ser doblegat, plegat, sinuós, es pot moure en un espai tridimensional i telescòpic i no trencar. Adequat per a llocs irregulars i petits espais per a l'ús, però també per la seva flexió i liquidació arbitràries, adequat per a qualsevol combinació de publicitat en una varietat de patrons decoratius.

2.Led Strip 5050 bar està format per un plafó de placa de plàstic de PCB, un conjunt LED de parche útil LED, però també un útil muntatge LED en línia, depenent de la necessitat de diferents components. Els avantatges de la barra de llum dura són relativament fàcils de solucionar, el processament i la instal·lació són més convenients; el desavantatge no és lliure de doblar, no és adequat per a llocs irregulars. 12 LED, 30 LED, 36 LED, 40 LED i així successivament una varietat d'especificacions; amb led directe té 18, 24, 36, 48 i altres especificacions diferents, hi ha un costat positiu, llum lateral, també conegut com les llums de la Gran Muralla.


Un parell de:El cinturó de llum és la resistència a la intempèrie fort Següent:Tires de llum són àmpliament utilitzats en edificis