T5 Efecte d'estalvi d'energia de llum LED és Considerable

- Aug 18, 2017-

Llum T5 LED és el mercat dels productes d'il·luminació comú, seu estalvi d'energia i protecció del medi ambient per favor del poble

Llum T5 LED és un llum fluorescent (llum fluorescent, claraboia, tubs fluorescents), diàmetre de 5/8 polzades, diàmetre de la canonada de 16 mm, pertanyents a una làmpada de descàrrega de low-pressure gas, utilitza un camp elèctric en argó-neó barreja (gas) de l'activació de vapor de mercuri, tub de T5 LED la formació de descàrrega de plasma i la qüestió de la llum ultraviolada d'ona curta, perquè la paret interior de l'emissió de fòsfor llum fluorescent tres visible.

A causa del rendiment tècnic avançat, estalvi d'energia, la llum de l'eficiència (osram T5 llum eficiència pot ser tan alt com 109lm/w), il·luminació qualitat i excel. lents resultats i altres característiques tècniques, cal substituir el tub fluorescent T8 més ràpid.

Moltes persones en l'elecció de llums i fanalets, he sentit parlar de T5 portat llanterna, T5 LED tub però no sé molt sobre aquest tipus de làmpada, especialment si la llum no es coneix a l'electricitat, després de tot, la llum és una opció molt important per a la base , llavors poder d'estalvi de llum LED de T5? De fet, encara bastant és de corrent de làmpada T5 LED, l'ús de càlcul proporcional de substitució de poder sabrà, per tal de reemplaçar l'efecte T5 LED llum il·luminació ha millorat, la relació de substitució de potència ha de ser 1:1. Més 6W, així que si amb les nostres habituals llum fluorescent presumiblement la seva electricitat província pot arribar a més del 40%, si vostè no creu que es pot calcular.

Llum T5 LED per salvar el càlcul de l'electricitat

Aquí està una llista de una columnes per calcular, com vostè tenen 1600 de la llanterna T5 LED 28W, aquest pot computaran, poder * temps * el nombre de llums, és a dir, quan 28 * 1 * 1600 = 44800w, T5 LED tub però també per convertir en graus d'unitats i llavors dividit per 1000, que és de 44800/1000 = 44,8 kwh, perquè el seu tub de 1600-filferro és un hores de consum d'energia 44,8 kwh.

Per descomptat, encara sentim una mica de consum d'energia, llavors mirem la llanterna T5 LED, si l'ús d'un llum LED més elèctric, la comparació de càlcul de consum electricitat: 14 * 1 * 1600/1000 = 22.4W, T5 LED tub hores un pot estalviar un 50% d'electricitat , si el dia punt de 10 hores, és un dia per salvar 224 graus, si l'electricitat és un dòlar, un dia a la província de 224 yuan, un mesos pot salvar yuan 6720, un anys pot salvar yuan 80640. L'efecte de conservació d'energia és considerable. Així que és molt bona estalviar electricitat.

Característiques de potència del tub T5 LED

Alot de gent ha de saber que llum en l'ús ordinari, trobarà un fenomen més evident, és en nostre general l'ús de la família és sovint T8 tub, però quan alguns supermercats i altre entorn públic en l'ús del temps, és sovint seleccionada T5 portat tub , per això? En realitat ah, això és perquè T5 LED llum llum ús eficiència de poder préssec que T8 tub alt, llavors per què és aquest el cas? Fes una ullada a les característiques de potència de la línia.

(1) il·luminació qualitat i característiques de l'efecte d'il·luminació: molta gent no pot saber això molt bé, física hauria d'esmentar que la nostra rendició de Sun color generalment és r = 100 per l'estàndard, T5 LED tub el segon amb valor de llum R reposició a T5 d'alt rendiment sovint ≧85. I sé que la gent ha de ser conscient de la font de llum del valor d'índex R color si el més gran, llavors la font de llum estarà més a prop la llum natural, T5 LED tub i del rendiment tècnic de la llanterna T5 LED, el balast electrònic Opera freqüència hauria de ser en 40.000 setmanes (KHz) per sobre. La profunditat d'estrop de làmpades d'estalvi d'energia és inferior al 5%, el flux lluminós és estable i no hi ha cap perill de efecte estroboscòpic.

(2) el poder d'estalvi i l'electricitat característica taxa d'estalvi: proporció de substitució de poder: després reemplaça l'efecte d'il·luminació que la millora, la proporció de substitució de poder hauria de 1:1. Dalt 6W, és a dir, electricitat, taxa d'estalvi aconsegueix superior al 40%.

(3) característiques d'adaptabilitat medi ambient: en primer lloc, anem a dir que ús de treball normal de llum T5 LED: ac150v---260v rang de voltatge en - 15℃ ~ medi ambient ℃ 60.

(4) característiques que es basen en alt rendiment de la tecnologia de producció de llum LED de T5 com l'estàndard taxa vida i fracàs. La longevitat mitjana pot arribar a 10.000-20.000 hores i la taxa de fracàs és a 5.

(5) període de decadència òptica característiques: alt rendiment de la llanterna T5 LED llum a través de la taxa de manteniment en general trobareu 10.000 hores 85%

(6) característiques de poder: llum LED T5 si 600mm de llargada, poder 14W, 1200lm de flux lluminós al voltant. Si la llum LED de T5 900mm de llarg, potència 21W, 1800lm de flux lluminós al voltant. com la llum LED de T5 1200 mm de llargada, poder 28W, 2500lm de flux lluminós al voltant.

Il·luminació és nostre soci, il·luminació oficina de tub T5 LED afectarà el nostre estat d'ànim treball, i la casa dins del tub es afecten la qualitat de les nostres condicions de vida, així que escolliu làmpades d'il·luminació de triar la província té un eines il·luminació segur i còmode, i és de llum LED de T5 ara un munt de llocs públics a la casa de la primera elecció de llum, és a causa de les característiques anteriors de la seva decisió.


Un parell de:Làmpada impermeable amb un bon rendiment Següent:Taxa de conversió de llum de llum LED és alta