STRATACACHE construirà la primera línia de producció completa de micro LED als Estats Units

- Jan 28, 2021-

STRATACACHE construirà la primera línia de producció completa de Micro LED als Estats Units


Segons informes de mitjans estrangers, STRATACACHE, un proveïdor global de solucions de senyalització digital, llança un projecte als Estats Units per construir la primera línia de producció de pantalles Micro LED (E4) a Eugene, Oregon, per produir solucions Micro LED per als seus propis productes. Es preveu que la pantalla LED es posi en producció durant el 2022-2023.


S'informa que la fàbrica E4 té més de 120.000 peus quadrats de sala neta de classe 1 i més de 400.000 peus quadrats d'espai de sala neta de classe 1-1000. La fàbrica tindrà una línia de producció completa de Micro LED, des de l’hòstia epitaxial (basada en hòsties de silici de 300 mm) fins al procés de transferència fins al conjunt final del mòdul. Es preveu que la capacitat de producció anual comenci a partir d’un milió de metres quadrats.


STRATACACHE té previst iniciar la producció d’hòsties epitaxials Micro LED abans d’octubre del 2021 i utilitzarà la tecnologia GaN-on-Silicon per produir productes Micro LED en hòsties de 300 mm. STRATACACHE produirà una àmplia gamma de productes, des de panells plans fins a pantalles de grans dimensions. L’empresa és optimista sobre la demanda del mercat de tecnologia de visualització flexible i transparent, de manera que també produirà pantalles Micro LED flexibles i transparents en el futur.


STRATACACHE considera la fàbrica E4 com la seva primera fàbrica de Micro LED als Estats Units i subministrarà productes a nivell de dispositiu i productes de visualització completa a tercers. Actualment, STRATACACHE està buscant socis i proveïdors als Estats Units i al món i, en el futur, construirà més fàbriques als Estats Units i altres parts del món.


Els informes mostren que el març de 2020, STRATACACHE va adquirir una fàbrica d’1,5 milions de peus quadrats. Anteriorment, Hynix Semiconductor (Hynix Semiconductor) havia produït aquí xips de memòria basats en hòsties de 200 mm.


La planta es troba a uns 100 quilòmetres de distància de la planta d’Intel Hillsboro i del clúster R& D. La planta d’hòsties de semiconductors compta amb més de 20.000 empleats. STRATACACHE espera atraure talent des d’aquí.


Amb seu als Estats Units, STRATACACHE és un proveïdor global de senyalització digital, pantalles digitals d’intel·ligència empresarial i sistemes de sensors, i el seu posicionament al mercat de solucions cobreix la venda al detall, jocs, menjar ràpid, banca, educació i altres camps d’aplicació. Val a dir que STRATACACHE va arribar a una associació amb BOE el gener del 2020, amb l'objectiu de portar al mercat un conjunt complet de tecnologia de pantalla LCD de marca.

Un parell de:La demanda de detecció 3D creix, el valor de producció de VCSEL s'elevarà a 1.800 milions de dòlars el 2021 Següent:Cree canviarà el seu nom a Wolfspeed a finals d'any, i es mourà fermament cap a la tercera generació de semiconductors