Sis avantatges del LED Downlights poder subministrar la veu

- Jan 18, 2017-

LED downlight llum regulable, protecció del medi ambient, estalvi d'energia, de baix consum, llarga vida i altres característiques del conegut i estimat, però LED downlight, hi ha un fàcilment passats per alt una part important és el downlight de potencia LED.

1. nova alimentació modular: eficiència de convertidor DC/DC pas amunt però major ondulació i tensió de soroll, baix soroll baix abandonament regulador lineal eficiència mínima, font d'alimentació dual sortida IC consisteix en aquests dos millor pot resoldre els problemes de soroll i l'eficiència.

2. precisió de voltatge de sortida alta: mitjana de sortida voltatge de precisió de ± costen entre un nombre de precisió de IC de poder novel·la fins a ± 0,5 ~ ± 1% i sortida de tensió coeficient de temperatura és petita, típicament un ± 0,3 ~ ± 0.5mV / ℃, mentre que altres poden arribar a ± 0.1mV / nivell c º. Taxa d'ajust lineal a 0.05%~0.1%/V, a 0.01%/V; regulació de la càrrega és generalment 0.3~0.5%/mA, fins a 0.01%/mA.

3.Low: LED downlights poder tensió d'alimentació és 3.0 ~ 3.6V. Alguns baixa tensió funcionament, com 2.0, 2.5, 2.7V i així successivament; També hi ha tensió funcionament de 5 v i unes quantes fonts de tensió 12V o 28V per a un propòsit particular.

4. perfecte l'alimentació de protecció: mesures de protecció integral, que inclouen: sortida actual limitació, protecció sobreescalfament, protecció contra curtcircuits i revertir bateria polaritat protecció alimentació segur i fiable i no són fàcilment danyat.

5. mida petit: en els darrers anys el desenvolupament de la làmpada de tub de LED amb SMD components, l'IC d'energia no és una excepció, així principal paquet, paquet de SOT-23, μ MAX paquet i mida de paquet de SC-70 i el darrer paquet SMD, poder ocupa menys espai.

6. treballant no actual: des d'uns miliampers tenir, però des de gran part de la llanterna LED funcionament corrent de menys de 300mA, així el poder IC 30 ~ 300mA van representar una major proporció de varietat i quantitat.


Un parell de:Possibilitat de l'època LED Downlight de disseny d'interiors Següent:Programa de tres tipus de LED Downlight regulables en intensitat