Signify's Tupelo, planta dels EUA deixarà de producció, amb productes d'il·luminació professional d'interior

- Jan 23, 2021-

Signify's Tupelo, planta dels EUA deixarà de producció, implicant productes d'il·luminació professional d'interior


Segons informen els mitjans estrangers, en resposta a la dinàmica actual del mercat en la indústria de la il·luminació, Signify suspendrà la producció a la seva planta de Tupelo, Mississipí, EUA.


Abans de finalitzar el tercer trimestre d'aquest any, la producció de solucions d'il·luminació professional d'interior DayBrite i Chloride a la planta de Tupelo City es traslladarà gradualment a la planta de San Marcos, Texas i Monterrey, Mèxic. )fàbrica.


Aquesta transferència també inclou la investigació i desenvolupament d'algunes il·luminació interior, i les vendes, màrqueting, equips de tI i treballs clau de recerca i desenvolupament es continuaran duent a terme a Tupelo.


Signify va dir que sota el fons de la transformació contínua de la indústria de la il·luminació, aquest canvi és necessari per ajudar a Significar aconseguir la sinergia entre la base de producció i el desenvolupament de nous productes, millorar l'eficiència i servir millor als clients. A més d'aquest ajust de producció, Signify també ha experimentat alguns canvis en altres aspectes recentment, incloent canvis de personal i ajustos de preus.


Fa uns dies, Signify va anunciar que David Grinstead, el cap del mercat canadenc, es retirarà a finals d'aquest mes i serà substituït per Martin Stephenson. Martin també serveix com a cap del negoci de Sistemes i Serveis d'Amèrica del Nord de Signify (North American Systems & Services).


Segons els informes, Martin es va unir a Signify el 2019 i té una àmplia experiència en desenvolupament de negoci, estratègia i desenvolupament sostenible. A més, com a resposta a les pressions de costos, la insuficient capacitat de la cadena de subministrament i l'escassetat laboral causada per l'epidèmia, Signify va decidir augmentar els preus d'alguns productes. Al mercat nord-americà, els preus dels productes d'il·luminació tradicionals van augmentar una mitjana del 5%; els preus dels productes de llums, llasts i EvoKits van augmentar una mitjana del 6%; i els preus dels llums LED i productes electrònics van augmentar una mitjana del 3%. L'increment de preus s'implementarà a partir del 15 de febrer.


Al mercat de Taiwan, Taiwan Signify també va anunciar un avís d'augment de preus, amb un augment del 3-10%, efectiu a partir de l'1 de febrer. Els productes ajustats al preu inclouen productes philips especials / tradicionals / LED font de llum, components LED Philips, llums i altres productes.

Un parell de:Inventronics, Ming Microelectronics 2020 Previsió de rendiment alliberada Següent:S'estima que el valor global de sortida LED augmenta un 3,8% anual el 2021