Programa de tres tipus de LED Downlight regulables en intensitat

- Jan 18, 2017-

Downlight dirigit tots els rebuts pels consumidors, perquè no només té una vida molt llarga, d'alta eficiència i, més important també adaptat a les necessitats de desenvolupament del mercat, amb trets d'estalvi d'energia. També val la pena esmentar és, portava llum de sostre, es basava en la llum de to i ajustar la brillantor de l'entorn, no només és més humà, és la millor encarnació d'estalvi d'energia.

PORTAVA cap llum enfosquiment mètode més grans, hi ha tres comuns, aquests tres tipus d'habilitats es basen en els canvis per a l'enfosquiment de l'entrada actual de LED amb cotxe. Segons els diferents circuits també es subdivideixen en imitant ajustables i PWM ajustables.

Primer: el mètode enfosquiment és cridat a imitar enfosquiment mètode o el mètode lineal enfosquiment. L'avantatge del mètode enfosquiment és: Quan l'actual unitat de creixement lineal o disminueixi, reduint l'actual passarà d'efecte sobre la vida útil del xip de downlights LED en la resistència del circuit de procés i regulador de la pertorbació de la forta. Seus inconvenients són que la variació de mida d'empenta actual té uns efectes sobre la temperatura de color de la xip LED.

Segona: aquest mètode enfosquiment es fa a través de la modulació LED unitat actual enfosquiment del dirigit per llum, degut a la brillantor del xip amb empenta LED actual en un determinat percentatge, per la qual cosa ens pot ajustar el LED unitat actual controlada LED tub ombra de làmpades LED.

Tercer: aquest enfosquiment mètode anomenat modulació d'amplada de pols (PWM). Aquest mètode és una plaça forma ona després la unitat actual, que l amplada de pols és variable, basat en la modulació d'amplada de pols en temps continu llum LED tub i també canvia el poder d'entrada, per aconseguir l'eficiència energètica, l'objectiu d'enfosquiment.

Freqüència és probablement com de costum en 200Hz ~ 10KHz perquè l'ull humà retard Visual no se sent llum sobre dimmer brillant fenomen produït en el procés. El mètode d'enfosquiment és capaç de millorar els beneficis de rendiment tèrmic LED, defecte és conducció actual sobrepassi de la vida del xip LED ha de tenir algun efecte.

Làmpada de tub LED enfosquiment actuació és una de les seves característiques claus, seva automàtica llum regulable versàtil adaptativa no és possible amb qualsevol altra llum, és una de les direccions de desenvolupament clau per al futur.


Un parell de:Sis avantatges del LED Downlights poder subministrar la veu Següent:LED Downlight amb LED destaca quina és la diferència?