Possibilitat de l'època LED Downlight de disseny d'interiors

- Jan 18, 2017-

Il·luminació funcional: la llum i veure la llum. Com tothom sempre malinterpretar Edisonand #39; s andquot; el geni és 1% 99% inspiració i transpiració. andquot; Omís de la segona meitat de la frase, andquot; però el 1% de talent és el més important, fins i tot més important que la suor 99%. andquot; El mateix. Disseny d'il·luminació van inculcar persones l'inici d'una paraula: encendre cap llum. Si s'utilitza en la il luminació artificial i sembla que això és només andquot; illuminationandquot indirecte; descriu una escena, o, com a màxim, una demanda de la il • luminació per evitar la interferència d'enlluernament, altres casos gairebé impossible. Foto: ampli ús en l'espai és un típic llum sense llums andquot; lightingandquot indirecte; tècnica, andquot; indirectandquot; pot fer llum suau espais, però també a causa de la indirecta, perquè l'espai pot contribuir a la il·luminació també té certes restriccions en molts casos cal afegir característiques addicionals com un suplement, com en un avió directament sota la llum de les llums de sostre.

Figura: un rellotge de gamma alta botiga VIP, sales, a més del canal circular de sostre proporciona llum artificial fora, àrees de descans necessiten llum addicional afegit que funciona com un espai definit, quan irradiació de llum es converteix en una bona elecció; per verola i l'aparició de la irradiació de llum és clarament no es pot amagar sota. Per tant, deixar de banda andquot; cara valueandquot; làmpades de modelatge orientat no dir, aspecte funcional de la lluminària és clarament una qüestió ineludible. Ara, a més d'utilitzar la tecnologia i la innovació tècnica, llums aspecte canvis d'estil més funcionals, o l'exposició directa o oculta tant com sigui possible en materials de construcció amb excel·lent disseny industrial simplement convertit en elements decoratius tant andquot; improvedandquot; però sembla que sigui difícil d'arribar a qualsevol manera revolucionària. Per què? Hem tractat de l'aplicació coberta de descripció de origen il·luminació funcionals de terminals. Entendre interiorisme saber utilitzar: en primer lloc, saber per què, interiorisme és l'essència de l'espai, moviment, llum dispersió tres procés de reestructuració. La unitat de llum es refereix, és dues coses: finestres obertes per l'espai i disseny de llum artificial.


Un parell de:Explicació detallada de la diferència entre empotrables i Downlights Següent:Sis avantatges del LED Downlights poder subministrar la veu