Osram augmenta la seva orientació de rendiment de l'any fiscal 2021 i els ingressos comparables augmenten en un 10-14%

- Jan 30, 2021-

Osram augmenta la seva orientació sobre el rendiment de l'any fiscal 2021 i augmenta els ingressos comparables entre un 10-14%


El 26 de gener, OSRAM va anunciar que augmentaria les seves directrius de rendiment fiscal 2021. Tot i que molts mercats han experimentat una recessió a causa de l’impacte de l’epidèmia, Osram ha continuat mantenint un bon rendiment operatiu gràcies a la decisiva gestió de crisi del Grup&# 39 i a les extenses mesures de resposta.


Segons dades preliminars, Osram va obtenir uns ingressos de 840 milions d'euros el primer trimestre de l'any fiscal 2021 (al 31 de desembre), el mateix que el mateix període de l'any anterior; l'EBITDA ajustat ha estat de 162 milions d'euros, un 42% més, el que equival al benefici EBITDA ajustat. La taxa ha estat del 19,3%, enfront del 13% del mateix període de l'any anterior; el flux de caixa lliure va ser de 50 milions d'euros, mostrant una tendència de desenvolupament positiva.


Osram va dir que inicialment tenia previst estalviar 300 milions d’euros mitjançant diversos plans d’actuació el 2022, que s’aconseguiran aquest any fiscal.


En vista dels desenvolupaments actuals, el Comitè de Direcció d’OSRAM ha decidit augmentar la seva orientació de rendiment per a l’exercici 2021. En una base comparable, les vendes interanuals augmentaran entre un 10-14%. Anteriorment, Osram estimava que les vendes comparables creixerien entre un 6 i un 10%. S'espera que el marge EBITDA ajustat sigui del 12 al 15%, en comparació amb l'estimació anterior del 9-11%. S'esperava que el flux de caixa lliure inicialment era bàsicament el mateix o que es mantingués en un nivell superior als 10 milions d'euros.


Segons les darreres estimacions, el flux de caixa lliure se situarà entre els 70 i els 130 milions d’euros. Osram va dir que la previsió anterior es basa en el supòsit que la nova epidèmia de la corona i les mesures de resposta no tindran un impacte significatiu en el negoci o la cadena de subministrament d'Osram&# 39.


Les notícies anteriors van mostrar que els dos pilars empresarials principals dels negocis de semiconductors optoelectrònics d’Osram&i del negoci de l’automoció han millorat el seu rendiment el quart trimestre de l’any fiscal 2020 i la seva rendibilitat ha millorat.


Entre ells, el marge de benefici EBITDA ajustat del negoci de semiconductors optoelectrònics va arribar al 22%. Al mateix temps, Osram també va esmentar que el mercat de l’automòbil ha experimentat un repunt significatiu i, en els darrers mesos, s’ha millorat molt el rendiment global d’Osram&# 39 en els principals mercats. També cal esmentar que, en el procés de lluita activa contra l’epidèmia, Osram ha llançat una sèrie de nous productes de desinfecció ultraviolada profunda basats en la tecnologia tradicional i la tecnologia LED UV, que es poden utilitzar per a la purificació de l’aire, esterilització d’aigua i esterilització superficial.

Un parell de:Silan Micro va rebre un total de 20.598.900 iuans en subvencions governamentals en el segon semestre de 2020 Següent:La demanda del mercat de xips LED està augmentant,