OPPLE llança un altre parell de llums LED extraordinària - la inundació llum EcoMax II

- Jun 26, 2017-

OPPLE, un global integrada empresa de solucions d'il·luminació i un dels més importants del mónIl·luminació LEDmarca el dimecres va presentar un altre conjunt de avançats llums-la inundació llum EcoMax II. Aquestes es consideren algunes de les millors opcions entre la seva gamma de lluminàries professionals.

La inundació llum EcoMax II té un disseny esvelt i compacte amb habitatge robusta i capa d'acabat refinat. Això fa el producte vibració prova, prova de vent i a prova de rovell. Juntament amb això, ve equipat amb excel·lent gestió de la tèrmica per actuació estable. La seva instal·lació adaptable fa que sigui fàcil d'arreglar iresultatsen un 50 per cent menor consum d'energia i una vida útil més llarga.

El centre d'atenció HJ és un LED dissenyades lleuger amb una lent ull compost incorporat que se centra en el control d'una forma precisa llum juntament amb distribució uniforme de llum. No només això, la pica de calor de fosa d'alumini ajuda calor control que al seu torn permet la millor eficiència.

Un dels seus millorsCaracterístiquesés la seva capacitat de rotació. Pot ser girat grau 355 horitzontalment i 35 graus vertical que suporta adaptació flexible per l'accent d'il·luminació. Aquestes llums pot ajudar a acollir diferents àmbits i aplicacions. Aquests estan disponibles en múltiples opcions d'angle de feix i poders.

Inundar de llum EcoMax II, és el millor de productes d'il·luminació de Opple. Són una part dels nostres lluminàries de LED professionals més progressius. Amb tan eficient i sostenibleCaracterístiquessón segurs captar el mercat.


Un parell de:OSRAM Acquired LED Engin Inc Següent:Color de font de lineal Downlight llum LED és bo