MaxLite introdueix línia de solucions en il·luminació LED signe

- Jun 26, 2017-

MaxLite, un proveïdor líder de l'eficiència energètica enllumenat solucions, avui anuncia el llançament de AlphaMax canal carta mòduls i Double-Sided T8 llums com a part d'una nova categoria de llarga durada, qualitatLEDproductes per a aplicacions de llum de signe.

La sèrie de AlphaMax està disponible en una gamma completa de dos-, tres i quatre-LED mòduls dissenyats per a obra nova o d'adaptació de cartes channel, caixa signa i exhibicions. Disponible en K de 6500 temperatures de color blanc o vermell, així com una varietat de wattages i longituds de cable, mòduls AlphaMax es poden personalitzar per satisfer pràcticament qualsevol especificació de client. Els mòduls estan dissenyats amb un alt rendiment òptic lent que distribueix la llum en un patró de veritable 160 graus ales de Ratpenat excepcional uniformitat i brillantor que s'omple la lletra sencera o signe. Els mòduls són fàcils d'instal·lar amb cinta de grau industrial muntatge i pre-perforat sostenidor forats. Un ultrasonically soldat Valorat IP68 cos assegura que la font de llum està protegit del contacte amb aigua i pols perjudicials en aplicacions de l'aire lliure. AlphaMax mòduls operen en 12V DC i tenen una vida llarga, lliure de manteniment de 50.000 hores a L70 estàndards.

Amb alta qualitat, mòduls de LED d'estalvi d'energia en dues vessants, la MaxLite Double-Sided T8 làmpada és ideal per carpes d'il·luminació, senyalització vial i molts altres tipus de d'enllumenat exterior i d'il·luminació interior. Una fàcil adaptació per a fluorescents T12 HO R17d bases, MaxLite LED T8 llums reduir ús d'energia en gairebé el 60 per cent i tenen una molt vida més llarga, lliure de manteniment de 50.000 hores que correspon llums. A diferència de les làmpades LED estàndards amb angles de 120 - a 180 graus biga, la Double-Sided MaxLite T8 làmpada ofereix una distribució virtual de 360 graus amb òptica individual que creen el luminació brillant i uniforme, sense taques fosques. Lliurament principal de mercat eficàcia de 130 lúmens per vat, el llum està disponible en K de 6500 per oferir la millor qualitat de color i impacte visual; les temperatures de color addicionals estan disponibles a l'encàrrec. La làmpada T8 Double-Sided s'ofereix als 4', 5', 6' 8' longituds.


Un parell de:Alta seguretat i fiabilitat de LED llums d'aranya lineal Següent:Llum LED salvar llarga vida