Llarga vida útil del tub de llum LED T8

- Sep 29, 2017-

El llum LED T8 és, en realitat, una il·luminació interior LED hauria de ser un producte important, és similar a tubs fluorescents en forma de tub recte, però és l'esquena de l'ús d'un radiador d'aliatge d'alumini, la part frontal de la coberta del PC en comptes de coberta de vidre, làmpada inclinada de baixa tensió, font d'alimentació de CC, tub de T8 LED no connectat directament a la xarxa elèctrica, per la qual cosa cal portar una font d'alimentació, amb un rectificador de baixada. A continuació, es pot connectar la xarxa elèctrica. T8led Lamp adopta la nova font de llum de quarta generació, l'estalvi d'energia i la protecció del medi ambient, és la futura direcció de desenvolupament de la il·luminació.

El llum T8 LED és àmpliament utilitzat en àrees públiques, escoles, fàbriques, hospitals, departaments, publicitat de transport públic de tubs T8 LED, estacions de metro.

Qualitat

1. Super estalvi d'energia: (Estalviï un 90% d'electricitat, un número de LED lluminós, els comptadors normals no passen!))

2. Super Long Life: (9-10 vegades de llum incandescent normal, llum halògena)

3. La febre ultra baixa (la temperatura de la superfície de la tassa de la llum és d'uns 60 graus, la llum normal és molt calenta i, quan s'encén la llum, el tacte es crema un tros de pell!) La botiga canvia el llum LED, l'estiu l'efecte de l'aire condicionat serà molt bo OH)

4. Belles i Generoses: (La novetat d'aspecte LED, instal·lada a la llar, botiga, no obrir el llum també és un ornament)

5. Super Protecció del medi ambient: sense radiació, sense estroboscopia (font d'alimentació de corrent constant constant de baixa tensió, il·luminació sempre sense canvis, no hi haurà parpadeig, tub T8 LED sense raigs ultraviolats, sense ones electromagnètiques)

Rendiment i característiques:

1, la font de llum LED de T8 LED usant xip super brillant de Taiwan amb paquet de tecnologia d'atenuació baixa, fa que el barret de palla de LED s'encengui de manera blanca fins a 1 000 hores 0, un sol conduït a 6.5LM, l'índex de color arriba al 85%.

2, amb corrent continu constant, presa la pressió de protecció, tub T8 LED a través d'un bon tractament tèrmic, de manera que el rendiment del producte sigui més estable, la vida útil en 50.000-80.000 hores.

3, la tensió d'alimentació és: ac85v-260v, fa que el món sigui universal, usi més convenient.

4, estalvi d'energia del tub conduït per T8 fins a un 70%, esperança de vida de més de 10 vegades la llum ordinària, gairebé lliure de manteniment. No és necessari arrencar el dispositiu i el llast, ràpid, sense estroboscòpic, el tub T8 LED no és fàcil de veure fatiga, font de llum freda de 6000K per a la sensació visualment genial.

Àmbit d'aplicació:

No es tracta només de productes més ecològics que estalvien més productes respectuosos amb el medi ambient. T8 LED Tube és l'enginyeria nacional d'encesa d'enllumenat energètic verd en el desenvolupament d'un dels productes, actualment està reemplaçant la tendència principal de la làmpada fluorescent dels productes de desenvolupament, perspectives de mercat.


Un parell de:Les llums són àmpliament utilitzades en edificis Següent:La bombeta pot ser tallada i estesa