Tires de llum són àmpliament utilitzats en edificis

- Sep 29, 2017-

El cinturó de llum és fa referència als usos llum LED la nau d'elaboració especial soldar en el filferro de coure o el circuit de cinta flexible la Junta anterior, llavors connecta la font d'energia per brillar, perquè seu un tipus de forma lluminosa de llum de banda i el nom.

El procés de principi és el LED de soldadura en el filferro de coure, tira va portar llavors el tub de PVC o l'equip format directament, hi ha dos tipus de rodona i plana, la seva denominació segons el nombre de filferro de coure i la forma de la banda de llum per distingir , dues línies anomenats la segona línia, el cercle davant amb un cercle, és a dir, la segona ronda, plana davant amb paraules planes, és a dir, pis segon nivell. Dirigits tira més tard es va convertir en una placa de circuit flexible que és FPC a veure transportista, perquè la seva tecnologia de processament és més simple, la qualitat és més fàcil control, més llarga vida, color i brillantor de superior i substituït gradualment el procés de tramitació anterior, a poc a poc convertit en una tendència.

Perquè el cinturó de llum damunt és generalment la soldadura conduïa, per tant, també té moltes trucades el cinturó de llum LED, però perquè el substantiu és massa llarg i simplifica en el cinturó de llum.

Les principals característiques i avantatges de la banda de llum:

pot ris 1, suau, com un fil;

2, tira Led es poden tallar i diferit;

3, la bombeta i el circuit estan totalment cobertes de plàstic flexible, aïllament, impermeable rendiment, seguretat d'ús;

4, resistent de temps fort;

5, fàcil de ruptura, el servei llarga vida, 6, fàcil de fer gràfics, text i altres modelització.

Gamma d'aplicació:

ara és àmpliament utilitzat en edificis, ponts, carreteres, jardins, patis, terres, sostres, mobles, automòbils, estanys, subaquàtic, publicitat, rètols, logotips, etc. i il • luminació, tira dirigit a tot tipus d'activitats festives, com ara el Nadal, Halloween, Dia de Sant Valentí, Setmana Santa, diada, etc. afegit alegria sense fi i ambient festiu, és una vitalitat en la publicitat, decoració, construcció, comercial, regal tira va portar del mercat cinc dominants, tenaç i exportats al Japó, la Unió Europea, Regne Unit i altres països i regions. és àmpliament utilitzat en la construcció de corredor de roda, ponts, baranes de protecció, hotels, jardí, sala de ball, sales decoració de publicitat.

Convencionals té al segon, ronda quatre línies de tres línies, pis 3-fil, plans, etc. color té vermell, verd, blau, groc, blanc, colors i així successivament. Diàmetre: 10mm---16mm


Un parell de:El desenvolupament de la tira portada Següent:La llum es pot tallar i estendre