Leyard i Jiawei nova energia d'alliberament 2020 previsió de rendiment

- Feb 02, 2021-

Leyard i Jiawei New Energy publiquen la previsió de rendiment 2020


S'espera que Jiawei Xinneng obtenir un benefici de 23 milions-33 milions


Jiawei Xinneng espera aconseguir un benefici net atribuïble als accionistes d'empreses cotitzades de 23 milions de iuans a 33 milions de iuans el 2020, una pèrdua de 1.075.075 milions de iuans el 2019, i un canvi el 2020, un augment constant dels ingressos del negoci d'il·luminació i un augment substancial del benefici operatiu.


Jiawei Xinneng va dir que el 2020, afectada per la propagació de l'epidèmia global de nova corona i la forta apreciació del tipus de canvi de RMB en la segona meitat de l'any, la companyia ha superat les dificultats, ha ajustat la seva estratègia de negoci de manera oportuna, ha optimitzat encara més la seva estructura de clients i productes, ha millorat la qualitat del producte i els nivells de servei, i ha reduït considerablement Aquest augment de l'eficiència s'ha traduït en un augment constant del marge brut del producte i una reducció significativa. despeses durant el període. En particular, la rendibilitat del negoci d'exportació ha augmentat significativament, i la petita junta domèstica d'ingressos del negoci d'energia mòbil sp també ha augmentat significativament.


Durant el període d'informació, la companyia va vendre el 70% de la seva filial Jinchang Guoyuan Power Co, Ltd. Tot i que els ingressos i els beneficis del negoci de la central elèctrica fotovoltaica van disminuir interanualment, el flux de caixa de la companyia es va reduir significativament i les despeses financeres es van reduir significativament mitjançant la recuperació dels fons de renda variable.


Al mateix temps, la companyia va adquirir el 20% del patrimoni de Ningxia Qingyang New Energy Co, Ltd. i Gulang Zhenye Desert Photovoltaic Power Co, Ltd. en mans del Departament de Zhenfa. El transferidor va retornar part de la morositat amb transferències d'accions, la qual cosa va reduir el compromís de la companyia amb el Departament de Zhenfa. De comptes a cobrar. A més, les grans pèrdues de la companyia en el mateix període del 2019 es van deure principalment a grans pèrdues per deteriorament i a les males provisions per deute. L'import retirat el 2020 va disminuir. S'espera que l'impacte dels guanys i pèrdues no recurrents sobre el benefici net el 2020 sigui d'aproximadament 18 milions de RMB.


L'efecte d'ajust de disseny d'estratègia empresarial 2020 de Leyard és evident


El benefici net de Leyard atribuïble als accionistes de les societats cotitzades el 2020 estarà entre RMB -11 milions i RMB 830 milions.


Leyard va dir que 2020 és el segon any perquè la companyia ajusti el seu disseny estratègic de negoci. Tot i que està afectat per l'epidèmia global, l'efecte de l'ajust estratègic de traçat continua sent evident. Lijing Microelectronics (Wuxi) Co, Ltd. (d'ara endavant, "Lijing"), una joint venture entre la companyia i Taiwan Epistar Optoelectronics Co, Ltd., es va establir al març de 2020, i va completar la construcció de plantes i la posada en marxa d'equips en mig any. La producció es va posar oficialment en funcionament el 29 d'octubre de 2015.


Després que Lijing va ser posat oficialment en producció, la demanda del mercat de productes d'exhibició comercial Micro LED va ser forta. Fins ara, l'ordre ha superat els 100 milions. Per això, la companyia ha avançat el seu pla d'expansió de producció i s'espera aconseguir la meitat del seu pla de producció a finals de maig de 2021. La companyia tenia previst inicialment arribar a la producció abans de finals de 2022, i ha de planificar el temps per arribar a la producció abans del previst en funció de la forta demanda de comandes.


En el quart trimestre de 2020, la creixent demanda de productes de parcel·la petita, mini backlights i pantalles directes Micro LED en la indústria LED va portar a un augment de la demanda del costat del xip i de tota la indústria. Les comandes d'exhibició nacionals de la companyia van arribar a un nou màxim al desembre.


A més, l'epidèmia mundial del 2020 tindrà un impacte més gran en el negoci de la pantalla a l'estranger de la companyia. S'espera que els ingressos d'explotació disminueixin entre un 30% i un 40% interanual, i el benefici net es reduirà al voltant del 650% interanual. Tot i que el PNB també es veu afectat per l'epidèmia, els ingressos d'explotació han disminuït, però a causa de l'alt contingut tecnològic, l'elevat marge brut de beneficis i les baixes despeses fixes, s'estima que el benefici net anual superarà els 80 milions de iuans, i no hi ha risc de deteriorament del fons de comerç.


Leyard va dir que, tot i que l'epidèmia domèstica s'ha controlat ràpidament durant el període d'informació, encara té un impacte important en el negoci de creuers nocturns. Juntament amb l'impacte superposat de la política de despalanquejament del Govern en els últims anys, molts projectes han estat suspesos, ajornats o cancel·lats. Al mateix temps, la competència en el sector s'ha intensificat, el marge brut de beneficis s'ha reduït, els ingressos i els beneficis s'han reduït bruscament, la que es tradueix en un gran deteriorament del fons de comerç. El negoci del turisme cultural també es va veure afectat per l'epidèmia i la política de despalanquejament del govern, i el seu comportament es va quedar sense expectatives, i el fons de comerç també va patir deteriorament.


Durant el període d'informació, la companyia espera un total de RMB 1.25-14.5 mil milions en deteriorament de fons de comerç, el que resulta en una pèrdua de rendiment de la companyia. A causa del gran nombre de grups d'actius implicats, la companyia revelarà els mètodes de prova de deteriorament, procediments de prova i raons en detall en l'informe anual, si no es considera deteriorament del fons de comerç, el benefici net de la companyia atribuïble als accionistes de les societats cotitzades és de 350-450 milions de iuans. A més, la companyia continua donant gran importància i intensificant la seva recaptació i gestió de fons. S'espera que el flux de caixa operatiu net el 2020 superi els 1.000 milions de iuans, i l'estatus de capital de la companyia és bo. El 2020, els guanys i pèrdues no recurrents seran d'aproximadament 90 milions de iuans.

Un parell de:Amb una inversió total de més de 2 mil milions de iuans, Opple Lighting South China Park trenca terreny Següent:Everlight ha desenvolupat una llum LED que canvia de color especial per a maduixes