Els tubs LED són adequats per a biblioteques i altres ocasions

- Jul 04, 2017-

El llum LED de la vida normal hauria de ser de 8000 hores (de 3 a 4 anys). "En general, el consum d'energia de la llum d'estalvi d'energia és només del 20% de les bombetes incandescents normals". Alguns de la marca de bona qualitat de llum de l'estalvi energètic de la llum LED de fins a 10.000 hores, l'esperança de vida mitjana dels productes en 1000 hores aproximadament, LED Tube I alguns fins i tot il·luminats durant 20 minuts es cremaran, la vida no és una espelma. "Bones llums d'estalvi d'energia, llums que usen fòsfor de tres colors d'alta eficiència, usaran millor el procés de recobriment en pols d'aigua i una llum de baix consum amb un tub d'halògens, LED Tube aquesta llum encara que el preu és baix, però curta vida, eficiència lluminosa baixa ".

Les bombetes LED que utilitzen la llum com a font de llum, l'eficiència de la llum és més alta, més eficient en l'energia, una vida més llarga i més respectuosa amb el medi ambient. LED Tube Converteix-te en la fase actual en comptes de la llum fluorescent, el millor producte. El tub LED i la llum fluorescente tradicional en la mida de la mateixa mida, hi ha el tub T5, el tub T8, el tub T10, la longitud de 0.6m, 0.9m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.4m.

Llum LED deu avantatges

1, llums de protecció ambiental

Els tubs fluorescents tradicionals contenen molt vapor de mercuri, si el vapor de mercuri trencat s'evapora a l'atmosfera, causant la contaminació. Però el llum LED no utilitza mercuri, i els productes LED no contenen plom i altres substàncies nocives, sinó que també es pot reciclar la closca, el medi ambient no destrueix el paper. El llum LED és reconegut com la il·luminació verda del segle XXI.

2, menys fenomen de calor

La il·luminació tradicional és la llum de tungstè, produirà molta calor, i l'eficiència de la il·luminació LED ha arribat a 140LM ​​/ W, alta velocitat de conversió, temperatura de la superfície del producte inferior a 60 ℃, LED Tube no produeix UV, el fitxer, la roba no produeixen fenòmens de desaparició.

3, sense soroll

La il·luminació LED no produirà soroll, per l'ús d'equips electrònics sofisticats per a la millor elecció. Adequat per a la biblioteca, l'oficina i altres.

4, per protegir els ulls

Ús fluorescent tradicional de corrent altern, de manera que cada segon produirà entre 100 i 120 vegades l'estroboscòpic. El llum LED amb corrent continu de LED és la conversió directa d'AC a DC, el tub LED redueix la falla de llum LED, comença ràpidament, no parpelleja, protegeix els ulls.

5, sense problemes de mosquits

El llum LED no produeix llum ultraviolada, llum infraroja i altres radiacions, mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. Així que no com la il·luminació tradicional, hi ha molts mosquits al voltant de la font de llum. L'habitació es tornarà més neta i neta.

6, rang de voltatge ampli

El llum fluorescente tradicional està il·luminada per l'alt voltatge alliberat pel rectificador, i no es pot encendre quan cau la tensió. I es poden encendre làmpades LED dins d'un determinat rang de voltatge (com AC 85-265V)

7, vida útil de la bateria

El consum d'energia de la llum LED és d'un terç de la llum fluorescent tradicional, la vida és 10 vegades la llum fluorescente tradicional, amb la brillantor tradicional de la llum fluorescente bàsicament igual, la vida normal de 30.000 hores o més, estalviant fins a un 70% o més , Ús sense necessitat de reemplaçar, el tub LED redueix els costos laborals, més adequat per a la difícil substitució de l'ocasió.

8, sòlid i fiable

El cos del llum LED és l'ús de la resina epoxi i no el vidre tradicional, més sòlid i fiable, fins i tot si la caiguda del sòl LED no es fa mal fàcilment, es pot utilitzar de manera segura.

9, bona versatilitat

La forma del tub LED, la mida i les làmpades fluorescents tradicionals, poden reemplaçar els llums tradicionals.

10, colors rics

Feu un ús complet dels avantatges del color LED de la producció d'una varietat de llums de color clar.


Un parell de:La bombeta pot ser tallada i estesa Següent:Resplendor sobre l'impacte de la il·luminació interior LED