PORTAT lineal Downlight baix voltatge d'operació

- Jul 04, 2017-

Downlight lineal LED és un tipus d'il·luminació a través de la incrustat al sostre sota la llum de la il·luminació. Pertanyent a la direccional d'il·luminació, només la superfície oposada pot rebre llum, el seu avantatge és el luminació més ordinari, s'utilitza sovint per a il·luminació general o aplics. Amb el desenvolupament continu de la tecnologia LED, la vida actual de LED downlight lineal en general pot arribar a més de 50000 petit.

Estalvi d'energia LED downlight lineal, protecció del medi ambient, enfosquiment, LED lineal avall llum baix consum, llarga vida i altres característiques de les persones, familiars i éssers estimats, però en el LED lineal downlight, hi ha una fàcil ser passat per alt una important part de l'alimentació lineal LED downlight.

1 nou modular d'alimentació: impuls DC / DC convertidor eficiència és alt però el dominó i soroll voltatge és gran, baixa abandonament regulador lineal baixa eficiència però el soroll més petita, lineal per llum portat la combinació dels dos components de la doble sortida poder IC pot ser millor per resoldre el problema d'eficiència i soroll.

precisió de voltatge de sortida de 2: la general de precisió de voltatge de ± 2 sortida ~ 4%, hi ha molts nous poder IC precisió de fins a ± 0,5 ~ ± 1%; Lineal avall llum PORTAT i el coeficient de temperatura de voltatge de sortida és petita, normalment ± 0,3 ~ ± 0.5mV / ℃, mentre que alguns poden arribar a ± 0.1mV / nivell ℃. Taxa d'ajust lineal és generalment 0,05% ~ 0,1% / alguns fins a 0,01% V / V; taxa de regulació de càrrega és generalment 0,3 ~ 0,5% / mA, alguns fins a 0,01% / mA.

3 baix voltatge de funcionament: general LED downlight lineals d'alimentació voltatge de 3.0 d'operació ~ 3.6V. Hi ha alguna explotació tensió inferior, com 2.0,2.5,2.7 V, etc.; Lineal avall llum PORTAT allà són alguns operatius voltatge de 5V, hi ha uns 12V o 28V propòsit especial font de tensió.

4 protecció perfecta, mesura poder: un so mesures, com: límit sortida Sobrecorrent, sobreescalfament protecció, protecció de curtcircuit lineal avall llum PORTAT i bateria polaritat inversa protecció, de manera que el poder de subministrament segur i fiable, fàcils de danyar.

5 paquets a mida: en els darrers anys el desenvolupament de portat lineal downlights són utilitzats SMD dispositius, poder IC és cap excepció, principalment SO paquet, SOT-23 paquet, paquet μMAX i mida de paquet de la SC-70 més petit i l'última envasament SMD, etc., per tal que l'alimentació espai és cada vegada més petits i petites.


Un parell de:La llum pot ser enrotllat com un filferro Següent:LED Lighting The Future Trend