La làmpada de línia LED és l'opció ideal per embellir l'entorn de la ciutat

- Oct 17, 2017-

La làmpada de línia LED es caracteritza per un baix consum d'energia, llarga vida, alta brillantor, fàcil de doblar, sense manteniment. Especialment per a l'entreteniment a l'interior i a l'aire lliure, l'esbós de la construcció i tanques publicitàries, etc. Segons les diferents necessitats del producte 12V, 24V, etc., la durada de 30CM, 60CM, 90CM, 120CM i així successivament. També es pot personalitzar segons la demanda del client per a diferents especificacions de les llums de línia.

La làmpada de línia LED es pot basar en diferents necessitats dels usuaris per proporcionar diferents estils, el producte té 12V, 24V, etc., la longitud de 30CM, 60CM, 90CM, 120CM, etc., LED Light Line Cabinet Light, a més d'aquests també pot estar adaptat per als clients Oh ~

Làmpada de làmpades de línia LED d'aliatge d'alumini dibuixades, línies transparents, estructura senzilla, aspecte bonic, resistent a la corrosió, fàcil d'instal·lar. La superfície de la làmpada feta de tractament d'aspersió electrostàtica, alta temperatura, resistència al clima és bona. El reflector utilitza una placa d'alumini anoditzat per assegurar una elevada producció d'energia lleugera. LED de llum lineal de gabinet de vidre temperat d'alta resistència de 3 m de gruix, alta transmissió de llum, resistència a l'impacte. Classe de protecció garantida incorporada fins a IP65. Paràmetres tècnics Model: HX-XQ Gamma de colors: vermell, groc, blau, verd, blanc i color Àngel de biga: 15 ° -60 ° Distància d'exposició lleugera: 20 m. Sistema de control: controlador DMX512 o rentadora de paret Carcassa simple de control Material Alumini Tipus de connexió Connector de senyal de senyal estàndard del connector de senyal de 3 pins.

Llum de línia LED, també conegut com llums de barra LED, llums lineals de LED, llums lineals de LED, llums lineals de LED, llums LED de llum lineal 5050 SMD, rentador de paret LED, llums de 5050 bar

En primer lloc, les característiques de la làmpada de línia LED

Es pot col·locar a la placa de circuits basada en alumini en ordre vermell i blau en línia recta, amb un control de xip de controlador dedicat, que constitueixen el color i gràfics infinits. Shell de producció d'aliatge d'alumini (oxidació electrostàtica), alta resistència, resistència a l'impacte, anti-envelliment, anti-ultraviolat, pols, humitat, classe de protecció IP67.

Làmpada de línia LED amb baix consum d'energia, sense calor, resistència a l'impacte, llarga vida, etc., amb el controlador, es pot aconseguir aigua, gradient, salt, persecució i altres efectes.

La làmpada de línia LED s'utilitza àmpliament en contorns de construcció, construcció d'enllumenat i rentat de parets i en altres ocasions, és una elecció ideal per a entorns de ciutat ben decorada; mode de control incorporat, llum LED del gabinet lineal sense controlador per aconseguir canvis sincronitzats, fàcil instal·lació.

En segon lloc, la descripció general de la llum LED

La làmpada de línia LED és un producte d'alta tecnologia dissenyat per a la construcció d'edificis, pot ser cascada, pot estar compost per múltiples llums

Llums de matriu de línies LED colorits, brillants i encantadors. L'ús de tres colors primaris (R, G, B), la composició, pot mostrar més de 60.000 colors, jugar Symphony i els efectes de vídeo es pot aconseguir.

Mode de control de làmpades de línia únic: DMX512 versió millorada del control de mode de control SDMX512, per trencar les mancances de punts de control del mode de control DMX512, per superar la manca de comunicació RS-485.

Descripció:

1), aquesta làmpada de matriu de línies LED a través del controlador extern, les dades poden controlar el canvi de cada píxel (es pot aconseguir escanejar, perseguir llum, canvis en els canvis d'escala de grisos, gradients, salts i altres canvis efectius en la llum del gabinet lineal) a nombre de combinacions d'il·luminació, text, logotip i altres canvis en l'efecte

2), aquesta làmpada de línia LED es pot controlar automàticament, el LED Linear Cabinet Light permet controlar els canvis automàtics (es pot aconseguir el gradient global automàtic)


Un parell de:Dissipació de calor LED aranya lineal Següent:El color del llum LED és rica