Pantalla de llum LED línia els principis bàsics

- Jul 04, 2017-


Exhibició de pantalla gran de portada és àmpliament utilitzat en industrial, transport, publicitat comercial, comunicats de premsa, competicions esportives, simulació de la escena electrònica, etc., que són àmpliament utilitzats en la industrial, però la pantalla gran de LED existent, requereix una gran nombre de LED i xip controlador, control complex, fent l'exhibició car, fàcil d'operar i portava llum de gabinet lineal. Hi ha que alguns resultats d'investigació nacionals mostren la brillantor irregular, pot mostrar no en temps real i deficiències d'altres. S'entén que el contingut de la pantalla es cremarà generalment en el xip, el contingut de la pantalla fixa cicle, pot no en temps real canvis en el contingut d'exhibició i exhibició, lineal Gabinet llum PORTAT inconvenients d'utilitzar i car. Aquest document utilitza el principi de retenció visual, desenvolupat un nou sistema d'exhibició d'anell. Acciona una sèrie de rotació d'alta velocitat de LED de 64 bits per al motor, el control precís de personatges, gràfics i exhibició de la simple imatge dinàmica, canvis en temps real de contingut de pantalla i mode d'exhibició. Principi de sistema lineal de gabinet llum LED tècnic intel ligent d'alta aplicació baix contingut i cost, la Perspectiva de mercat és ample, poden arribar a ser un nou punt de creixement econòmic.

1 principi

l'efecte de retenció 1.1 visual

L'efecte de persistència visual es refereix a la llum emesa o reflectida per l'escena. La llum imatge formada a la retina humana es manté durant algun temps a la visió humana, i fins i tot si l'escena desapareix des del camp de vista, la imatge resultant de llum no desapareixen immediatament. Gabinet lineal de LED Light és el temps de retenció sobre 0,05 ~ 0.2 s. Experiments mostren que la font de llum externa de sobte desapareix, la lluminositat de l'ull humà es redueix progressivament conforme a la Llei exponencial. Per tant quan una llum font repetidament fora, quan la freqüència d'encès-apagat és baixa, l'ull es pot trobar en els canvis de brillantor; i augmenta la freqüència d'encès-apagat, LED lineal Gabinet llum als ulls no gradualment trobareu els canvis de brillantor corresponents a través de l'experiment va demostrar que la freqüència crítica de parpelleig d'uns 24 Hz. Per tant, l'ús de 24 fotogrames per segon film, és la imatge de l'activitat continuada. Com la visió té un poble temporal, en la freqüència crítica de parpelleig que fora les repetides i fora de la llum, llum de gabinet lineal portat la brillantor subjectiva resultant és realment la brillantor objectiva del valor mitjà de l'efecte de retenció visual pot pot dir que la imatge estàtica i imatge en moviment pantalla visual base fisiològica. Quan la font de llum és llum polsada (quan l'interval és molt petit), la gent se sentirà sempre és brillant, la brillantor de la mitjana.

1.2 Mostra els principis bàsics

El sistema és l'ús del principi de persistència visual per aconseguir l'exhibició de caràcters o imatges. 64 la brillantor ultraalta LED de costat i llavors es mostrar els caràcters xinesos en 32 × 32 matricials, descomposició gràfica de 64 × 64 matricials, llum PORTAT Gabinet lineal a través de la programació de tros senzill a cada columna de dades a la llum de línia de LED , a través de la rotació de motor d'alta velocitat va portar LED rotació, cada cercle per tornar a actualitzar el contingut per ser mostrat, per tal que l'ull humà de la visual temporalment estada efecte, la gent veu el contingut amb el mateix efecte que l'exhibició d'avió d'exhibició.

sistema de maquinari 2

Sistema de maquinari es compon principalment de dues parts del controlador mòbil i exhibició, tal com es mostra en la figura 1. El controlador de mòbil és principalment responsable de rebre programari costat PC per portar dades de contacte, afegeix caràcters de control i estalviar, però també a l'exhibició d'enviar ordres de control específic, contingut exhibició de canvi, canviï l'exhibició. L'exhibició principal motor control velocitat i microcontrolador control E 3j LED exhibició de contingut.


Un parell de:Llum LED no produeix llum ultraviolada Següent:LED tub fiabilitat