LED Lighting The Future Trend

- Jun 26, 2017-

La llum lineal led gairebé dos anys de desenvolupament es pot descriure com tot l'huracà, imparable, molts fabricants i empreses veuen el temps, aprofiten l'atac, però també van accelerar el desenvolupament de la categoria de llum moderna. Al mateix temps, l'espontani i la ceguesa de l'economia de mercat també han generat homogeneïtat, guerra de preus i altres qüestions. En les oportunitats i reptes conviuen sota l'statu quo, les perspectives de mercat modernes per al desenvolupament de la llum i com? Quant de temps passarà la popularitat de les llums modernes?


En els últims anys, la llum moderna, va encapçalar l'estil lleuger de l'alta badia, el xinès modern modern, americà i nou, més popular, d'estil senzill a causa dels més adaptables, més d'acord amb l'estètica pública moderna i molt popular. El futur, l'estil d'il·luminació pot ser més divers, els límits de l'estil poden quedar borrosos, però no importa el canvi, l'estil minimalista modern no es quedarà enrere.


Crec que la llum moderna és prometedora. En primer lloc, amb l'economia xinesa en el nou normal, els consumidors més racionals, la recerca d'alta qualitat i preu raonable dels productes d'il·luminació; En segon lloc, l'estil de decoració va afectar profundament el desenvolupament de les llums modernes, crec que no importa quina ciutat, l'estil minimalista modern és el corrent principal


Un parell de:PORTAT lineal Downlight baix voltatge d'operació Següent:Llums LED no tripulats per a la nit per perdre's