Llum LED salvar llarga vida

- Sep 29, 2017-

Els avantatges de llum LED

1: làmpades de medi ambient

Tradicionals fluorescents contenen una gran quantitat de vapor de mercuri, si s'evapora a vapor de Mercuri trencats a l'atmosfera, provocant la contaminació. Però portat làmpades no està utilitzant Mercuri i LED productes no contenen substàncies nocives com ara plom, la closca també es poden reciclar, l'entorn no destruir el paper. Tub de LED és reconeguda com la il·luminació verda del segle XXI.

2: menys fenomen de calefacció

Llums tradicionals es fabriquen de tungstè filament, es produeixen una gran quantitat d'energia tèrmica i il·luminació LED ha arribat a 140lm/w, taxa de conversió de llum, temperatura de superfície de producte de 60 ℃ sota, LED tub no produeixen raigs ultraviolats, el document, roba no es produir el fenomen que s'esvaneix.

3: sense soroll

Làmpades LED no produeixen soroll, per a l'ús d'equips electrònics de precisió per l'ocasió per a una bona elecció. Apte per a la biblioteca, oficina i altres ocasions.

4: protecció dels ulls

Làmpades fluorescents convencionals utilitzar corrent altern, així que produeixen 100-120 estroboscòpic flaixos per segon. Mitjançant el treball actual constant, LED tub de llum LED és la conversió directa de poder AC a dirigir corrent, reduir el fracàs llum LED eficaçment, inici ràpid, sense parpellejar, protegir els ulls.

5: no hi ha problemes de mosquits

Llum LED no produeixen llum ultraviolada, llum infraroja, com ara radiació, no incloent Mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. Així, a diferència de llums tradicionals, LED tub hi són molts mosquits al voltant de la font de llum. L'interior serà més net i més net.

6: tensió àmplia gamma

La làmpada fluorescent tradicional està il luminat per l'alta tensió alliberat pel Rectificador i no pot ser encès quan el voltatge es redueix. i portat làmpades pot ser il. luminat en un interval determinat de tensions (com ara AC 85-265V)

7: província elèctric vida llarga

Llum LED és el consum elèctric de les làmpades fluorescents tradicionals sota un terç, vida és també el tradicional llum fluorescent vegades 10 vegades, tub LED i la brillantor tradicional llum fluorescent és un servei normal i consistents bàsicament vida de més de 30.000 hores, estalvi d'energia fins al 70%, es pot utilitzar sense reemplaçament, reduir els costos laborals, més adequat per difícil substituir l'ocasió.

8: forta i segura

LED de llum propi cos és l'ús de resina epoxi en lloc de vidre tradicional, més robusta i fiable, fins i tot si aixafat al pis portat no es fàcilment danyats, poden utilitzar-se.

9: versatilitat bona

Tipus de làmpada LED, mida i tradicional llum fluorescent, LED tub pot reemplaçar els llums tradicionals.

10: colors

Fer ús ple dels avantatges rics de color de LED de produir una varietat de llums emissors de llum.

La vida normal de llum LED hauria 8.000 hores (3-4 anys). En general, làmpades d'estalvi d'energia són només un 20% de les bombetes incandescents normals. "


Un parell de:MaxLite introdueix línia de solucions en il·luminació LED signe Següent:Llum LED és llums de medi ambient