Làmpada LED per estalviar energia de llarga vida

- Jun 20, 2017-

El llum LED també es coneix comunament com a tub de llum LED, tub fluorescente LED, llum fluorescente LED, la font de llum que utilitza LED com a cos lleuger. El tub fluorescent tradicional, també conegut com a làmpades fluorescents, llums en els dos extrems d'un filament, la llum plena de rastre d'argó i vapor de mercuri prima, la paret de la llum recoberta de fòsfor, el filament entre el gas quan la llum ultraviolada conductora, De manera que el fòsfor emet una llum visible.

Les bombetes LED que utilitzen la llum com a font de llum, l'eficiència de la llum és més alta, més eficient en l'energia, una vida més llarga i més respectuosa amb el medi ambient. LED Tube Converteix-te en la fase actual en comptes de la llum fluorescent, el millor producte. El tub LED i la llum fluorescente tradicional en la mida de la mateixa mida, hi ha el tub T5, el tub T8, el tub T10, la longitud de 0.6m, 0.9m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2.4m.

Llum LED deu avantatges

1, llums de protecció ambiental

Els tubs fluorescents tradicionals contenen molt vapor de mercuri, si el vapor de mercuri trencat s'evapora a l'atmosfera, causant la contaminació. Però el llum LED no utilitza mercuri, i els productes LED no contenen plom i altres substàncies nocives, sinó que també es pot reciclar la closca, el medi ambient no destrueix el paper. El llum LED és reconegut com la il·luminació verda del segle XXI.

2, menys fenomen de calor

La il·luminació tradicional és la llum de tungstè, produirà molta calor, i l'eficiència de la il·luminació LED ha assolit els 140LM ​​/ W, la velocitat de conversió d'alta llum, la temperatura superficial del producte inferior a 60 ℃, no produeix UV, el fitxer, la roba no produirà la decoloració fenomen.

3, sense soroll

La il·luminació LED no produirà soroll, el tub LED per a l'ús d'equips electrònics sofisticats per a la millor elecció. Adequat per a la biblioteca, l'oficina i altres.

4, per protegir els ulls

Ús fluorescent tradicional de corrent altern, de manera que cada segon produirà entre 100 i 120 vegades l'estroboscòpic. El llum LED amb corrent continu de LED és la conversió directa d'AC a DC, redueix efectivament la falla de llum LED, arrencada ràpida, no parpelleja, protegeix els ulls.

5, sense problemes de mosquits

El llum LED no produeix llum ultraviolada, llum infraroja i altres radiacions, mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. Així que no com la il·luminació tradicional, el tub LED hi ha molts mosquits al voltant de la font de llum. L'habitació es tornarà més neta i neta.

6, rang de voltatge ampli

El llum fluorescente tradicional està il·luminada per l'alt voltatge alliberat pel rectificador, i no es pot encendre quan cau la tensió. I es poden encendre làmpades LED dins d'un determinat rang de voltatge (com AC 85-265V)

7, vida útil de la bateria

El consum d'energia de la llum LED és d'un terç de la llum fluorescent tradicional, la vida és 10 vegades la llum fluorescente tradicional, amb la brillantor tradicional de la llum fluorescente bàsicament igual, la vida normal de 30.000 hores o més, estalviant fins a un 70% o més , ús a llarg termini sense necessitat de reemplaçar, reduir els costos de mà d'obra, tubs LED més adequats per a la difícil substitució de l'ocasió.

8, sòlid i fiable

El cos del llum LED és l'ús de la resina epoxi i no el vidre tradicional, més sòlid i fiable, fins i tot si la caiguda del sòl LED no es fa mal fàcilment, es pot utilitzar de manera segura.

9, bona versatilitat

La forma del tub LED, la mida i les làmpades fluorescents tradicionals, el canó LED pot reemplaçar els llums tradicionals.

10, colors rics

Feu un ús complet dels avantatges del color LED de la producció d'una varietat de llums de color clar.


Un parell de:Llum LED és llums respectuosos Següent:Llum LED no produeix llum ultraviolada