Llum LED és llums respectuosos

- Aug 08, 2017-

 

PORTAT llum bombetes utilitzant la llum com una font de llum, llum de l'eficiència és més gran, més eficients, més vida i més ecològic. Com l'actual escenari en lloc de llum fluorescent el millor producte.

LED tub amb el llum fluorescent tradicional en la mida de la mateixa mida, hi tub T5, T8 metro, T10 tub, la longitud de 0,6 m, 0,9 m, 1,2 m, 1,5 m, 2,4 metres.

Instal·lació de llum LED és molt simple, la instal·lació de la làmpada fluorescent original eliminat de la llum LED, LED tub i el llast i Entremès eliminat, així que pot ser afegit altern 220V directament al tub LED en ambdós extrems.

Avantatges de deu llum LED

1. el medi ambient llums

La làmpada fluorescent tradicional conté una gran quantitat de vapor de mercuri, si serà volàtil a l'atmosfera de vapor de Mercuri trencat. Però la llanterna LED no està utilitzant Mercuri i productes LED no són plom, LED tub jugar un paper protector sobre el medi ambient. Llum LED és reconeguda com la il·luminació verda del segle XXI.

2. menys febre

Llums tradicionals es produeixen una gran quantitat de calor i làmpades LED es converteixen a l'energia de llum, LED tub no provocaran balafiament energètic. I la documentació, roba no produirà el fenomen que s'esvaneix.

3 sense soroll

Làmpades LED no produeixen soroll, tub de LED per a la utilització d'equips electrònics sofisticats per la millor opció. Apte per a la biblioteca, oficina i similars.

4. protegir els ulls

Ús tradicional fluorescents de corrent altern, així cada segon produirà 100 - 120 vegades l'estrop. Mitjançant el treball actual constant LED, LED tub de llum LED és la conversió directa de l'AC en corrent continu, reduir eficaçment

Fracàs llum LED, ràpid començar, sense parpellejar, protegir els ulls.

5. no hi ha problemes de mosquits

LED tub no produeix llum ultraviolada, llum infraroja i altres radiacions, Mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. No tan com la il·luminació tradicional, LED tub hi són molts mosquits al voltant de la font de llum. L'interior serà més net i higiènic

netejar.

6. ampli operatiu rangs de voltatge:

La làmpada fluorescent tradicional està il luminat per l'alta tensió alliberat pel Rectificador i no pot ser encès quan el voltatge es redueix.


Un parell de:Làmpada de tub 104mm es en general convenient per als supermercats Següent:Làmpada LED per estalviar energia de llarga vida