Llum LED és llums de medi ambient

- Jul 27, 2017-

Els avantatges de llum LED

1: làmpades de medi ambient

Tradicionals fluorescents contenen una gran quantitat de vapor de mercuri, si s'evapora a vapor de Mercuri trencats a l'atmosfera, provocant la contaminació. Però llum PORTAT no està utilitzant Mercuri i LED productes no contenen substàncies nocives com el plom, la conquilla pot també ser reciclats, sense dany al medi ambient. Tub de LED és reconeguda com la il·luminació verda del segle XXI.

2: menys fenomen de calefacció

Llums tradicionals es fabriquen de tungstè filament, es produeixen una gran quantitat d'energia tèrmica i il·luminació LED ha arribat a 140lm/w, taxa de conversió de llum, temperatura de superfície de producte de 60 ℃ sota, LED tub no produeixen raigs ultraviolats, el document, roba no es produir la decoloració.

3: sense soroll

Làmpades LED no produeixen soroll, per a l'ús d'equips electrònics de precisió per l'ocasió per a una bona elecció. Apte per a la biblioteca, Oficina de tub LED i altres ocasions.

4: protecció dels ulls

Làmpades fluorescents convencionals utilitzar corrent altern, així que produeixen 100-120 estroboscòpic flaixos per segon. Llum LED mitjançant el treball actual constant, és la conversió directa de poder AC a dirigir corrent, reduir el fracàs llum LED eficaçment, inici ràpid, sense parpellejar, protegir els ulls.

5: no hi ha problemes de mosquits

Llum LED no produeixen llum ultraviolada, llum infraroja, com ara radiació, no incloent Mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. Així, a diferència de llums tradicionals, LED tub hi són molts mosquits al voltant de la font de llum. L'habitació es convertirà en més neta i més neta i ordenada.

6: tensió àmplia gamma

La làmpada fluorescent tradicional està il luminat per l'alta tensió alliberat pel Rectificador i no pot ser encès quan el voltatge es redueix. i portat làmpades pot ser il. luminat en un interval determinat de tensions (com ara AC 85-265v)

7: província elèctric vida llarga

Llum LED és el consum elèctric de les làmpades fluorescents tradicionals sota un terç, vida de LED tub és també la llum fluorescent tradicional vegades 10 vegades i la brillantor de llum fluorescent tradicional és servei bàsicament coherent, normal de vida de més de 30.000 hores, estalvi d'energia fins al 70%, es pot utilitzar sense reemplaçament, reduir els costos laborals, més adequat per difícil substituir l'ocasió.

8: forta i segura

LED de llum propi cos és l'ús de resina epoxi en lloc de vidre tradicional, més robusta i fiable, fins i tot si aixafat al pis portat no es fàcilment danyats, poden utilitzar-se.

9: versatilitat bona

Tipus de làmpada LED, mida i tradicional llum fluorescent, LED tub pot reemplaçar els llums tradicionals.

10: colors

Fer ús ple dels avantatges rics de color de LED de produir una varietat de llums emissors de llum.

Quant de temps és la vida de llum LED?

Marques de làmpada mercat estalvi d'energia i un munt de tipus.

Alguns marca personal de vendes va dir als periodistes de botiga d'il·luminació, estalvi d'energia LED llum la vida normal hauria de ser en 8.000 hores (3-4 anys). "En general, làmpades d'estalvi d'energia són només un 20% de bombetes incandescents normals." "Alguns vida de làmpades LED del estalvi d'energia de marca de bona qualitat pot arribar a 10.000 hores, esperança de vida de producte pobre de 1000 hores o una cosa així, alguns fins i tot il. luminat 20 minuts es cremarà, esperança de vida és menor que una espelma". "Bons estalvi d'energia làmpades LED tub l'ús d'alta eficiència tres fòsfor fluorescents pols, millor ús de procés de recobriment aigua recobriment en pols i la qualitat de la llum de l'estalvi d'energia, l'ús de tub de pols halògenes, com ara el preu, però curta vida, llum eficiència.» "


Un parell de:Llum LED salvar llarga vida Següent:Avantatges de làmpades LED Higbay