Llum LED no produeix llum ultraviolada

- Oct 17, 2017-


Llums Portats apareixen, donar-nos moltes famílies han portat l'Evangeli, no només estalvi d'energia, però també segur.

PORTAT tub amb Díode emissor de llum com una font de llum, eficiència lluminosa superior, vida més eficaç d'energia, més llarg i més ecològic. Convertir-se en l'actual escenari en comptes de fluorescents el millor producte.

Tub de LED amb la làmpada fluorescent tradicional en la mida de la mateixa mida, LED tub hi són tub T5, T8 metro, T10 tub, la longitud de 0,6 m, 0.9 m, 1,2 m, 1,5 m, 2,4 metres.

Instal·lació de llum LED és molt simple, la instal·lació de la làmpada fluorescent original tret per reemplaçar el tub de LED, i el llast i l'Entremès de treure, tub de LED així que utilitat de 220 v AC afegit directament a

LED extrems de tub pot ser. (Ningbo Chao Yi electrònica---agent professional milions clar productes)

LED tub deu avantatges

Llums de medi ambient

La làmpada fluorescent tradicional conté una gran quantitat de vapor de mercuri,

Si el vapor de Mercuri trencat s'evapora a l'atmosfera. Però la llanterna LED no està utilitzant mercuri, i productes LED no són plom, juguen un paper protector sobre el medi ambient. Llum LED és reconeguda com la il·luminació verda del segle XXI.

Menys calor

Llums tradicionals es produeixen una gran quantitat de calor i làmpades LED es converteixen a l'energia de llum, LED tub no provocaran balafiament energètic. I la documentació, roba no produirà el fenomen que s'esvaneix.

Sense soroll

Llum LED no produeixen soroll, per a l'ús d'equips electrònics sofisticats per la millor opció. Apte per a la biblioteca, oficina i similars.

protegir els ulls

Ús tradicional fluorescents de corrent altern, així cada segon produirà 100 - 120 vegades l'estrop.

Mitjançant el treball actual constant LED, LED tub de llum LED és la conversió directa de corrent altern DC, eficaçment reduir el fracàs de llum LED, començament ràpid, sense parpellejar, protegir els ulls.

Sense problemes de mosquits

LED tub no produeix llum ultraviolada, llum infraroja i altres radiacions, Mercuri i altres substàncies nocives, menys calor. No tan com la il·luminació tradicional, hi ha molts mosquits al voltant de la font de llum. L'habitació es convertirà en més nets i netes.

Àmplia gamma de voltatge de treball

Làmpades fluorescents convencionals estan il·luminades amb l'alta tensió alliberat pel Rectificador i no pot ser encès quan el voltatge es redueix.

Mentre que la il·luminació LED en un interval determinat de tensió pot ser il. luminat (com ara AC 85-265V)

Llarga vida d'estalvi

Consum de poder de llum LED és un terç de la làmpada fluorescent tradicional, la vida és 10 vegades el tradicional llum fluorescent, amb la làmpada fluorescent tradicional brillantor és bàsicament el mateix, LED tub la vida normal de 30.000 hores o més, estalviant fins a un 70% o més, l'ús sense la necessitat de substituir, reduir els costos laborals, més adequat per difícil substituir l'ocasió.

Sòlid i fiable LED llum propi cos és l'ús de resina epoxi i no el vidre tradicional, més sòlida i sòlida,

Fins i tot si la caiguda a la planta del dirigit es no fàcilment fa malbé, vostè pot utilitzar amb seguretat.

Versatilitat bona

LED tub forma, mida i llums fluorescents tradicionals, pot reemplaçar els llums tradicionals.

colors

Fer ús ple dels avantatges rics de color de LED de la producció d'una varietat de llums de color clar.

Llum LED aplicacions: per a il·luminació, edificis d'oficines, centres comercials, restaurants, escoles, famílies, fàbriques i altre d'il·luminació interior.

Taxa llum de llum LED és relativament alta: l'eficiència tota llum fins a 100LM / W, o més. Estabilitat funcional: l'ús de les habilitats d'envasament de MCOB, BOSS imprimació habilitats, etc., per garantir una calor ràpida per assegurar-se que el nombre de les mercaderies venudes. Alta pressió: la llanterna pot suportar més de 4500V alta pressió. Dissipació de calor bo: l'ús d'un munt de fideus l'estructura del disseny, calor de refrigeració és bo garantir l'estabilitat del nombre de béns i la qualitat de vida. Protecció del medi ambient: cap mercuri, tub de LED plom i altre mal el metall, no UV, sense parpellejar, no danyi la formació d'i Ankang. Llarga vida: l'ús de la longevitat en més de 40000 hores.

Llum LED relativa a les làmpades d'estalvi d'energia tradicionals, és l'energia més eficient, el medi ambient, propici per a la recuperació, llum suau, és favorable a la humana salut i salut, LED tub i l'ús de longevitat més llarg, llum efecte millor que làmpades d'estalvi d'energia. Encara que la llum LED s'ofereixin més car que el tradicional estalvi d'energia llums, però es pot estalviar en termes d'estalvi per compensar aquestes despeses d'energia, l'ús de mig any per salvar l'electricitat s'ha tornat el cost dels costos de contractació, així que làmpada LED de ús de t ell llarg punt de vista, és més rendible.


Un parell de:Làmpada LED per estalviar energia de llarga vida Següent:Pantalla de llum LED línia els principis bàsics