LED Downlight amb LED destaca quina és la diferència?

- Jan 18, 2017-

Primer diferenciada de les funcions de producte:

LED downlight és un incrustat en el tipus de llum de sostre d'il·luminació. Pertanyent a la il luminació direccional, només l'oposat a la llum els avantatges de més concentrada que la il·luminació normal de làmpades, normalment utilitzat per general il·luminació o aplics. Amb el desenvolupament de la tecnologia LED, LED downlights utilitzat actualment disponible esperança de vida de més de 50000 petit.

LED llums estan incrustats en el sostre o paret, productes d'il·luminació és un altament concentrada, normalment és llum a una ubicació de destinació especificat. Llum s'utilitza a llocs importants de destacar. Per LED il·luminació en el treball produirà una temperatura superior, així que quan vostè compra d'il luminació LED d'escollir productes d'alta qualitat, en cas contrari es crearà un risc de seguretat. Llums Portats actuals s'utilitzen principalment per a tot tipus d'il·luminació d'espais comercials i il·luminació arquitectònica. Mentrestant focus està dividida en baixa tensió i alta tensió tipus, recomana als consumidors millor baixa tensió focus, perquè baixa tensió destaca relativament llarga durada, d'alta eficiència de llum. Factor de potència de l'eficiència de focus de decidir, bona il·luminació fins a 0,99 factor de potència, però el preu és molt més car.

Segona posició diferencia:

LED llums de tub estan muntats en el sostre, exigint sostre per sobre 150mm de celebrar. Per descomptat, també LED-downlight és externa. Sense llum ni canelobre, seleccioni la localització per instal·lar el downlight LED, la llum és una mica més suau que el centre d'atenció. LED focus es pot dividir en diverses categories: muntat ferroviari, penjant de tipus i i tipus incrustat i així successivament. Llums amb transformadors i sense transformador. S'insereixen en el sostre. LED focus encarnat en l'exposició a localitzacions clau com ara: paret de TV, fons de Logo i algunes importants peces de joieria i així successivament.


Un parell de:Programa de tres tipus de LED Downlight regulables en intensitat Següent:Downlight instal·lació distància és quant