PORTAT Downlight per a il·luminació Interior i fort aplicabilitat, però també perquè moltes de les seves altres avantatges.

- Jan 18, 2017-

LED llums de tub que la casa més bonica. Llum ajuda a mantenir la unitat global de decoració interior i perfecte, sense destruir el conjunt de llums d'aranya i altres fonts d'il·luminació, la llum ocults en la decoració, no exposades, sense brillantor, LED font de llum dóna l'efecte Visual és més suau, fins i tot.

PORTAT llars estalvi d'energia ajuda a reduir els costos d'electricitat: el mateix poder de brillantor a les làmpades d'estalvi d'energia ordinaris 1/4, llanterna LED per una família pot estalviar dotzenes d'electricitat de iuans al mes.

3, LED downlight, inastillables, reciclable, forta protecció del medi ambient: no contenen mercuri i altres substàncies nocives, no hi ha contaminació per al medi ambient. I el seu poder, equivalent a reduir les emissions de carboni. Contacta amb la família andquot; estalvi d'energia d'emissions reductionandquot; filosofia de l'extensió de la vida.

Longevitat de llum LED: esperança de vida de llum LED de 50.000 hores, sis hores al dia, 20 anys de vida. Això pot ser per a les famílies a comprar làmpades i una reducció substancial de costos.


Un parell de:Nota de instal·lació de llum LED tub Següent:Làmpades LED tub en cada un de la idoneïtat de llocs