Llum LED matriu és suau

- Jul 17, 2017-


LED línia làmpada reformulació fins al 80% o més, la vida és més de 10 vegades la llum ordinària, gairebé sense manteniment, hi ha necessitat de constantment substituir la làmpada, llast, problema Entremès, aproximadament 6 mesos a 1 dos el cost d'estalvi de temps a canvi el cost. PORTAT font de llum de llum verda medi ambient semiconductor Gabinet lineal, suau, pura l'espectre de llum, és favorable a la protecció de la salut física i personal. 6000 K llum freda font dóna una sensació visual fresc, és favorable a la concentració, LED lineal Gabinet llum millorar eficiència de treball.

Actualment, la vida d'incandescència de 1000 hores; vida de llum fluorescent de 6000 hores; Vida de làmpades LED de 50000 100000 hores; en les mateixes condicions de brillantor, més del 80% de l'estalvi energètic que incandescents, estalvi d'energia llums fluorescents 50%. Acadèmia xinesa d'enginyeria, LED lineal Gabinet llum Institut investigador semiconductor Chen Lianghui estimat: «tant de temps com el actual 1/3 de la substitució d'incandescència per a les llums LED, una reducció anual de 100 milions de dòlars EUA d'electricitat consum, lineal Gabinet llum PORTAT equivalent a un any la generació d'energia de les tres Gorges.

Làmpada de línia LED és l'ús de CREE i AOD superbrillant llum LED blanc com una font de llum, acrílic closca / d'aliatge d'alumini. Làmpada de línia LED i la mida de tub fluorescents tradicionals són la mateixa mida, LED lineal Gabinet llum la longitud de 60CM, 90CM, 120CM tres, el poder eren 9W, 12W, 18W; i el tub fluorescent tradicional del consum real de poder de sobre 53W, consum de poder de 45W tradicional tub fluorescents és 68W.

Efecte d'estalvi d'energia:

9w LED línia làmpada brillantor que la tradicional 40W fluorescents fins i tot brillants, 15WLED línia matriu llum que la brillantor de llum de fluorescents llum LED, fins i tot brillant línia tradicional 68W en particular, fins i tot més suau, fàcil d'acceptar més gent. Vida de 50000 hores-100000 hores, la tensió d'alimentació AC85V-260V (AC), cap d'Entremès i llast, inici ràpid i baixa potència, sense parpellejar, no és fàcil fatiga visual. LED lineal Gabinet llum no només és súper energia està més respectuosos. És el projecte d'il·luminació d'estalvi d'energia verda Nacional centrat en el desenvolupament d'un dels productes, actualment s'està substituint els productes tradicionals de fluorescents.


Un parell de:La llum es pot tallar i estendre Següent:LED tub apte per a l'ocasió de la biblioteca