La companyia accionària d’Inventronics Agrify apareix als Estats Units i el creixement de la il·luminació de plantes creix.

- Feb 01, 2021-

Inventronics' la companyia accionària Agrify cotitza als Estats Units i el creixement de la il·luminació de plantes creix.


Al maig de 2020, Inventronics va invertir 4 milions de dòlars EUA en una participació d’Agrify, un proveïdor de solucions total de plantació als EUA, per augmentar el camp d’il·luminació de la planta. A l'agost del mateix any, Agrify Corporation va presentar formalment una sol·licitud de sortida a borsa als Estats Units.


El 28 de gener, Inventronics va publicar un anunci anunciant que Agrify completarà la seva sortida a borsa i la seva llista a la Borsa de Nasdaq el 28 de gener de 2021 (hora est), amb el codi de valors"


Agrify' s oferta pública inicial de 5.400.000 accions (abans de l'exercici de l'opció de sobreadjudicació), el preu d'emissió és de 10 dòlars EUA per acció. A més, l’assegurador principal responsable d’aquesta oferta pública rebrà una opció de sobreadjudicació, que no podrà vendre en excés 810.000 accions al mateix preu d’emissió en un termini de 45 dies després d’aquesta oferta pública.


El negoci principal d’Agrify&# 39 és una varietat de cultius comercials d’alt valor afegit, especialment per proporcionar solucions de sistemes agrícoles verticals per a plantes medicinals de cànnabis. Agrify utilitza Inventronics' productes d’alimentació i la font d’alimentació del controlador LED es poden integrar completament amb la unitat de plantació vertical (VFU) del dispositiu de maquinari d’Agrify&# 39 per formar un efecte sinèrgic. En el futur, Agrify continuarà comprant-hi productes elèctrics.


Inventronics va dir que la seva inversió a Agrify es deu principalment a que és optimista sobre les perspectives de l’agricultura vertical mundial, especialment el mercat de cultiu de cànnabis mèdic interior.


Des del 2020, la il·luminació de plantes s’ha popularitzat a tot el món. Impulsat per múltiples factors, com ara les oportunitats de prevenció d’epidèmies i la comercialització legal del cànnabis, el mercat de la il·luminació de plantes ha entrat amb èxit en una pista de ràpid creixement.


Segons l’anàlisi de LEDinside, la divisió d’investigació d’optoelectrònica de TrendForce Consulting, des del segon trimestre del 2020, l’ordre de les empreses de LED d’il·luminació de plantes ha augmentat ràpidament. S’estima que el mercat mundial d’il·luminació LED d’il·luminació de plantes augmentarà 158 milions de dòlars el 2020, amb una taxa de creixement anual del 39,7%.


Inventronics' la disposició en el camp de la il·luminació de plantes pot ser un clar exemple. L’empresa desenvolupa activament fonts d’alimentació d’acció LED per a la il·luminació de plantes i actualment té la capacitat de proporcionar solucions d’alimentació sistèmica per a l’agricultura vertical. Les perspectives del mercat nord-americà d’il·luminació de plantes són molt prometedores i el llistat amb èxit d’Agrify ajudarà Inventronics a accelerar el desenvolupament del negoci d’il·luminació de plantes a escala mundial.

Un parell de:Everlight ha desenvolupat una llum LED que canvia de color especial per a maduixes Següent:Universitat de Tecnologia de la Xina Meridional desenvolupa alt rendiment White Light Perovskite LED