Col·laborant amb l'equip de Zhong Nanshan, Knokke UVC LED Products Can 100% Inactivate COVID-19

- Dec 28, 2020-

En col·laboració amb l'equip de Zhong Nanshan, els productes LED Knokke UVC poden inactivar 100% COVID-19


Des de l'esclat de l'epidèmia, totes les províncies, ciutats i regions del meu país han estat estrictament vigilades contra l'epidèmia, però segueixen sent imprevisibles en la cadena de fred d'importació. Des que Xiamen i Dalian Customs havien detectat el nou virus de la corona en l'envasament exterior de gambes vannamei congelades importades des de l'Equador el 3 de juliol, hi ha hagut més de 30 detecció domèstica del nou virus de la corona en l'envasament d'aliments de cadena freda importat. Els aliments de la cadena freda que intervenen en l'epidèmia inclouen peix congelat, gambes congelades, carn congelada, porc congelat, aletes de pollastre congelades, etc. Un total de paquets alimentaris de cadena freda importats domèstics van donar positiu per al nou virus de la corona que involucra Shandong Jining, Hubei Wuhan, Gansu Lanzhou, Fujian Quanzhou, Shandong Jinan, Zhengzhou, Henan, Xi'an, Shaanxi i altres províncies i ciutats.


En termes generals, el virus pot sobreviure durant diversos mesos en un entorn de -20 ° C. Fins i tot amb el transport ordinari de la cadena de fred, el virus pot sobreviure durant diverses setmanes. Si es tracta d'articles contaminats (inclosos els aliments o els envasos exteriors) en zones amb una alta incidència de noves epidèmies de corona, es poden transportar a través de la cadena de fred per portar el virus a una zona no epidèmica, causant transmissió de contactes i detonant una nova epidèmia de corona. Com desinfectar eficaçment els aliments de cadena freda i l'envasament exterior és un problema urgent que enfronta la seguretat alimentària de la cadena de fred.


Avui, Xindun Group ha anunciat que els productes UVC de la seva filial Jiangsu Knok Medical Technology Co, Ltd. han superat la prova autoritzada de l'Institut de Virologia on treballa l'acadèmic Zhong Nanshan, i la taxa d'esterilització del nou virus de la corona i diversos bacteris i bacteris ha arribat al 100%. Segons les dades, Xindun Group és una empresa d'alta tecnologia en tecnologia de semiconductors òptics i nous materials i tecnologia de circuit integrat IC. La seva filial Knokke s'especialitza en el desenvolupament de la tecnologia de xips UVC i en la producció i venda de productes d'esterilització led ultraviolada profunda i productes d'aplicació antivirus.


Basant-se en la tecnologia de semiconductors òptics bàsics, Knokke va cooperar amb l'equip de Zhong Nanshan per dur a terme investigacions en profunditat sobre l'esterilització ultraviolada profunda i la tecnologia antivirus. El producte ha superat la prova autoritzada de l'Institut de Virologia on treballa l'acadèmic Zhong Nanshan. Els resultats de les proves mostren que el nou equip de la sèrie de barrera del virus de la corona de Knokke Pot 100% matar el nou coronavirus i tot tipus de gèrmens. "


Els nous equips de la sèrie UVC-LED de Knokke, des de xips UVC-LED fins a productes de sèrie, des de l'aparença fins a les peces, totes les tecnologies bàsiques són desenvolupades i dissenyades de forma independent per l'equip de Knokke. En comparació amb els productes ordinaris de desinfecció UVC en el mercat, té super potència, longitud d'ona precisa, super spike i 100% esterilització i antivirus.


La cadena de fred implica molts vincles, i el virus té un camí de propagació ampli, des del lloc d'origen, fins a la producció i el processament, i després transportat a l'emmagatzematge en fred, fins que finalment es transporta fins al punt de venda. Hi ha molts vincles en el procés, i els professionals de la cadena de fred estan involucrats. El risc de transmissió de virus augmenta ignificativament. Equips de producció d'aliments, estris, taulells de processament, guants i àrees de processament relacionades amb aliments i envasos estan en risc de transmissió de virus.


Els nous equips de la sèrie de barrera del coronavirus desenvolupats per Knokke poden proporcionar un conjunt complet de solucions per a l'antivirus de la cadena de fred, incloent antivirus portàtil, antivirus de mà, antivirus muntat a la paret, ull antivirus, purificació i desinfecció d'aire, màquina integrada de purificació i desinfecció d'aigua, mòdul antivirus.

Un parell de:UGR i les solucions per reduir-lo Següent:Nou avanç! La taxa patentada de rendiment led de Flip Chip micro de VueReal supera el 99,9%