Alta seguretat i fiabilitat de LED llums d'aranya lineal

- Aug 30, 2017-

Tecnologia de font de llum LED actualment és relativament popular protecció del medi ambient i esquema disseny il·luminació estalvi d'energia, incloent accessoris d'il luminació LED, kits de llum LED, tubs de plàstic, tubs de PC, closca fluorescent, embolcall de llum suau, targeta llum dura solc, productes d'extrusió de plàstic, perfils i així successivament, LED lineal llum penjant l'aplicació domèstica actual també és més popular, llavors, quina és la diferència entre la tecnologia estrangera avançada font de llum i la tradicional incandescent Làmpada? Aquest article serà de les llums d'aranya lineal LED i accessoris de làmpada de línia amb la làmpada incandescent per dur a terme sis aspectes de contrast, per a analitzar àmpliament les característiques i diferències entre els dos.

1. menor consum elèctric

LED llums d'aranya lineal i làmpades lineal de watts tub sol poder 0,03 0,06, utilitzant empenta DC, únic tub voltatge de la unitat 1.5-3.5 volts. 15-18 actual que Ma reflecteix ràpid, que LED llum penjant lineal es poden utilitzar en alta freqüència d'operació, amb el mateix efecte d'il·luminació, el consum de poder és la làmpada incandescent un de 10.000, fluorescents tub un segon, Japó estima, com l'ús de la llum eficiència de làmpades fluorescents són dues vegades de vegades superiors a la substitució de LED de Japó és mig incandescent i llums fluorescents, estalvi anual de LED llum penjant lineal equivalent a 6 mil milions de litres de petroli cru, el mateix efecte d'un llum fluorescent més de 40 watts i l'ús de LEDs per branca de potència només 8 watts.

2. alta eficiència lluminosa

Eficiència lluminosa comparació: làmpada incandescent, tungstè halògenes lleuger efecte lúmens de 12-24/Vats, llum fluorescent 50-70 lúmens/vats, sodi làmpada 90-140 lúmens/vats, la majoria de la potència consumida en la pèrdua de calor.

LED llums d'aranya lineal i accessoris lineals llum llum eficiència: es poden enviar a 50-200 lúmens/watts i el monocrom bo, estret espectre lumínic, no cal filtrar, LED lineal llum penjant directament poden emetre llum visible acolorida.

3. llarga vida de servei

Bombetes incandescents, llums fluorescents, làmpades de tungstè halògenes són irradiada per camps electrònics de llum, la llum de filament és fàcil de cremar, la deposició de calor, LED lineal llum penjant l'atenuació llum característic i així successivament, però utilitza el LED lineal llum d'aranya i la llanterna lineal ajustant volum làmpada petita, el pes lleuger, el paquet de resina epoxi, pot suportar el xoc de alta resistència mecànica i la vibració, no és fàcils de trencar, LED lineal llum penjant l'esperança mitjana de vida és de 100.000 hores, dirigit Il·luminació vida útil de fins a 5-10 anys, en gran mesura pot reduir el cost de manteniment de llums i fanalets sovint per evitar el dolor de canvi de làmpades.

4. forta seguretat i fiabilitat

Baix poder calorífic, cap radiació tèrmica, Lengguang, es pot tocar amb seguretat, LED llum penjant lineal pot controlar amb precisió l'angle lleuger i lluminós, llum de color i, sense brillantor, cap mercuri, elements de sodi i altres substàncies que puguin posar en perill la salut.


Un parell de:T8 Llum LED transmissió lluminosa taxa superior Següent:MaxLite introdueix línia de solucions en il·luminació LED signe