S'estima que el valor global de sortida LED augmenta un 3,8% anual el 2021

- Dec 29, 2020-

S'estima que el valor global de sortida LED augmenta un 3,8% anual el 2021


El 2020, la indústria LED es veurà afectada per la nova epidèmia de pneumònia de la corona, i la demanda del mercat disminuirà significativament. El valor estimat de producció només arribarà als 15.127 milions de dòlars nord-americans, una disminució anual del 10%, que és una rara disminució en anys anteriors. De cara al 2021, amb l'adveniment de les vacunes, la demanda deprimida a llarg termini serà inferior. S'estima que el valor global de sortida LED l'any que ve s'espera que arribi als 15.700 milions de dòlars nord-americans, un augment anual del 3,8%.


A causa de la diversitat d'aplicacions LED, la recuperació industrial de cada categoria d'aplicació també és diferent. Des de la perspectiva de les aplicacions tradicionals de backlight, l'oficina remota i l'ensenyament derivats de l'epidèmia de 2020 s'han convertit en la norma de la vida, impulsant la demanda de productes electrònics de consum com tauletes i ordinadors portàtils.


Pel que fa a l'esperada backlight Mini LED, sota el lideratge de grans marques com Apple i Samsung, s'espera que els nous productes continuaran sent llançats el 2021, la qual cosa impulsarà la demanda de llums de fons Mini LED per créixer substancialment, i hi haurà oportunitats de sortida el 2021. Va arribar als 131 milions de dòlars nord-americans, un augment de nou vegades respecte al 2020.


Des de la perspectiva de les aplicacions de visualització, les pantalles LED s'utilitzen principalment en espais comercials. Igual que amb la il·luminació general, el descens en el nombre d'espectacles comercials reduirà el valor de sortida de les pantalles LED en un 9,3%. De cara al 2021, a causa de la recuperació gradual de diverses actuacions comercials i de l'augment de la demanda de pantalles LED de major resolució i fine pitch, s'estima que el valor de sortida de les pantalles LED tornarà al nivell d'aproximadament 1.480 milions de dòlars abans de l'epidèmia.


Des de la perspectiva de la il·luminació general, les aplicacions d'il·luminació LED han patit un fort descens a causa de l'impacte de l'epidèmia. El descens del nombre d'activitats comercials ha provocat el descens més evident de la demanda d'il·luminació comercial i il·luminació paisatgística a l'aire lliure. D'altra banda, la demanda d'il·luminació vegetal ha augmentat bruscament. A causa de la legalització gradual del cultiu de cànnabis a Amèrica del Nord i l'epidèmia, el mercat de cànnabis mèdic i d'entreteniment s'ha disparat; a més, l'impacte de l'epidèmia en la cadena de subministrament d'aliments s'està mostrant gradualment, i la inversió i construcció de l'agricultura de plantació interior s'està escalfant de nou. S'espera que algunes aplicacions d'il·luminació comencin a tocar fons el 2021; i per a la il·luminació de l'automòbil, la disminució de les vendes globals d'automòbils el 2020 també farà que el mercat de la il·luminació d'automòbils es congeli. S'espera que el valor de sortida de la il·luminació LED d'automoció el 2021 segueixi la tendència de l'epidèmia. Torna lentament al nivell dels 2.600 milions de dòlars nord-americans.

Un parell de:Signify's Tupelo, planta dels EUA deixarà de producció, amb productes d'il·luminació professional d'interior Següent:Sanan Semiconductor i Debang Lighting van rebre subvencions per a la segona meitat de 2020