Resplendor sobre l'impacte de la il·luminació interior LED

- Aug 17, 2017-

El resplendor es deu a la distribució aparent de la brillantor o la brillantor en el camp de visió, o hi ha un contrast extrem, donant lloc a una sensació de molèstia o la capacitat de reduir la capacitat d'observar els detalls o objectius. Segons l'impacte del resplendor sobre el visual, es pot dividir en un resplendor incòmode i la visió de la discapacitat, en la il·luminació interior, generalment no apareixen resplendors de la discapacitat . La formació de resplendor pot considerar-se una llum de resplendor emesa per la font de llum a la retina per formar una cortina de llum brillant superposada sobre la imatge de l'objecte, la cortina de llum per reduir el contrast de la imatge, el destí es fa difícil de veure.


Des del punt de vista de l'anàlisi de l'eficàcia visual, el resplendor afectarà la percepció visual, les persones produiran irritabilitat i estat d'ànim incòmodes, l'impacte en la salut mental de les persones.


Des del punt de vista esmolador, es recomana que la il·luminació d'oficines triï llum freda lleugera com una font de llum, làmpades fluorescents i llums LED fredes de baix consum, una bona elecció.


Aquí es recomana una llum lineal antideslumbrante com a continuació:

LIN05.png


Un parell de:Els tubs LED són adequats per a biblioteques i altres ocasions Següent:Làmpada lineal LED amb corrent continu