GE Current, Hubbell, etc. va anunciar un augment de preu del 3%-10% per als productes d'il·luminació

- Jan 15, 2021-

GE Current, Hubbell, etc. va anunciar un augment de preu del 3%-10% per als productes d'il·luminació


Recentment, tres empreses més nord-americanes relacionades amb la il·luminació, incapaços de suportar la pressió de l'augment dels costos, han anunciat successivament augmentar els preus dels productes relacionats en un 3%-10%.

 

El 4 de gener, Hubbell Lighting va declarar que per fer front a les pressions de costos de matèries primeres, mercaderies i tipus de canvi, la companyia va decidir augmentar els preus d'algunes làmpades i controlar els productes en un 3%-10%, que entraran en vigor el 15 de febrer.

 

El 7 de gener, el QSSI dels EUA va declarar que a causa de l'augment continu dels costos de matèries primeres, components, embalatge i transport, i l'augment dels tipus de canvi de divises, serveis públics i impactes ambientals, la companyia va decidir augmentar els preus dels productes en un 10%, a partir del 8 de febrer. Fer efecte.


L'11 de gener, GE Current, una companyia Daintree, també va anunciar un avís d'augments de preu del producte. La raó principal és que sota la influència de l'epidèmia global, el cost de les matèries primeres i components electrònics de matèries primeres com l'acer i l'alumini, els costos de càrrega i logística continuen augmentant, i el tipus de canvi desfavorable, etc.

 

GE Current ajusta els preus de les diferents categories de productes. Entre ells, el preu de les lluminàries LED, pals de llum i controladors va augmentar un 8%, efectiu a partir de l'1 de març. Els preus dels llums LED i les centrals elèctriques s'elevaran un 3%, amb efecte a partir de l'1 de març.

Un parell de:Ha arribat l'Edat d'Or de Mini LED, Micro LED i Punt Quàntic? Següent:S'espera que el LED ultraviolat profund de Nichia sigui produït en massa, que pot eliminar el 99,99% de la COVID-19