Fòrum de llum LED facials treballen realment?

- May 04, 2017-

facials de llum LED poden semblar (i semblar) com un tractament més adequat per a algú que considera el Millennium Falcon la seva font principal de transport, però aquí a una galàxia no tan lluny, cada vegada més els balnearis estan començant a incorporar una llum LED a seva alineació existent.

És clar, és fresc en teoria, però no el tractament realment funciona? "La NASA ha publicat una important investigació en els anys 80 que mostren que certes freqüències de llum estimulen les funcions biològiques de la pell", explica Judit Galambosi, terapeuta plom a l'Institut Erno Laszlo "La llum és absorbida per les cèl·lules de la pell, la conversió de l'energia lluminosa en energia cel·lular, i això accelera el creixement del teixit. estimula la producció de col·lagen, promou la curació i el rejoveniment cel·lular, i també pot matar els bacteris ". Diferents freqüències de llum estan representats per diferents colors, i les longituds d'ona varien en grandària. Penseu en els seus dies de classe de ciències de secundària per un minut: freqüències de llum llarga no porten una gran quantitat d'energia, mentre que les longituds d'ona més curtes poden portar més.

Tingueu en compte els temes que vol abordar, i la seva esteticista ha de triar un color clar per ajudar a combatre el problema. "Llums d'infraroig proper són el més llarg, i l'ajuda en la curació de la pell mitjançant l'estimulació dels nivells més profunds de l'activitat cel·lular. Xarxa estimula la producció de col·lagen, i també ajuda a la curació així com la comunicació intercel·lular," explica Galambosi. "Tons grocs i prem el múscul amb un efecte desintoxicant, i el verd és bo per a activitats vasculars com enrogiment, rosàcia, i la hiperpigmentació post-inflamatòria. Blau pot relaxar els músculs i ajuda en la comunicació cel·lular, mentre que el violeta, la més curta, mata els bacteris."

A diferència de molts tractaments de la pell, cada tipus de cutis pot beneficiar-se d'aquesta, amb aquells que són propensos a brots d'acne o enrogiment de veure els resultats més dramàtics (encara que sigui quin sigui el seu tipus de pell, si està embarassada, consulti el seu metge abans de reservar la seva cita). Depenent del problema que vol abordar, tractaments facials de llum LED són prou suau per fer dues o tres vegades a la setmana durant un període de quatre setmanes per obtenir els resultats més ràpids, encara que ens agradaria recomanar deixant la seva pell i el pressupost siguin la seva guia en un sol amb quina freqüència ha de encendre.


Un parell de:LED lineal aranya per adaptar-se a una varietat de Temperatura Següent:Llum nova desenvolupada disseny únic Enllaçable Sense Gap IP65 LED Tri-prova