Explicació detallada de la diferència entre empotrables i Downlights

- Jan 18, 2017-

Downlights i focus la diferència és veure petits detalls, sovint les persones confonen els dos nivells, no sap com distingir empotrables i focus, petits en simple aquí introduir el que és clar, què és la il·luminació, com trobar downlight i diferències de focus.

Downlights i destaca de quina és la diferència? primer, empotrables i downlights focus de la diferència. Làmpada de tub d'aspecte Shang mira com és un cilindre de forma, mosaic al sostre de l'interior, deixar, i sostre es veu és una de la quantitat, el dany no original de l'edifici decorativa, per tant, anomenat comú, làmpada de tub, làmpada de tub aquesta llum de làmpades és família moderna en comparació amb llum alt comparat també en comparació amb brillant, excepte familiar zhiwai decoratiu, també va ser per a enginyeria de la construcció i el centre comercial gran i així successivament. Veient aquestes pot distinguir empotrables i focus? donand #39; t saber no importa, llavors veiem aquí.

Què és el centre d'atenció

Làmpada de tub i làmpada de tir de la diferència és Pla General làmpada de decoració té Reglament ambient de paper, color divers i rica família General paraules decorativa làmpada tir, utilitzada és fosc mètode carregat, anomenat foscor carregat, és al mur dins la línia de poder enterrat Xia, llums segons una fila fila decoratiu bé, formar una línia d'article, anomenada llum amb , tir llum llum i làmpada de tub de llum del llum que cap amunt, tir llum suau, comparat per local decorativa, com pot instal·lació en TV de paret Shang superficial o passadís Shang. Downlights i destaca de quina és la diferència? continuació petites sèries combinar el seus respectius avantatges per introduir downlight i spotlight diferències.

Downlights i focus la diferència 1-llum

Downlight i centre d'atenció la diferència entre el 1 és llum llum direccional, ajustable direcció Espot lleugers, però no arriba molt lluny, i la llum és suau, per exemple, es pot utilitzar per paret de TV d'il·luminació, augmentar l'ambient de la nit i on per exemple es pot utilitzar per decorar el porxo, es veuen menys enlluernadors. Les diferències downlight i spotlight fet tothom se sent molt simple? i ara tambor llum llums il·luminen la sala de qualsevol lloc, la llum és més suau, però simples colors sense direcció.

Downlight i spotlight la diferència entre l'aplicació 2-localització

Downlight i spotlight diferències ara què? veure localització d'instal·lació. Àmpliament utilitzat llum, ara el centre comercial més gran veure decoració llum, dir làmpada està incrustat en la capa superficial de la paret, aquesta decoració no destruir l'aparença original de la muralla, mantenir intacte l'edifici, i llum més àmpliament, pot ser totalment il·luminada. Il. luminació ubicació d'instal·lació, és a la walland #39; superfície s, no integrat dins de les muralles, aquesta és la diferència de dos d'empotrables i focus.

Downlights i focus la diferència 3-preus

Downlights i focus tres - diferència de preu. Empotrables i downlights són pertanyen al mateix nivell d'il luminació accessoris, però el preu. En canvi, el focus són més cars, elecció pot optar una marca de qualitat bona il·luminació, no només el preu és correcte, preu raonable, downlights i focus visual estil també té gran, mitjà i model petit, pot ser instal lat segons les seves pròpies necessitats. Vegeu més amunt de petites sèries per portar avall llums i destaca la diferència, crec que hem estat capaços de distingir els dos.


Un parell de:Tub de LED llums de mida estàndard comú Següent:Possibilitat de l'època LED Downlight de disseny d'interiors