Cree canviarà el seu nom a Wolfspeed a finals d'any, i es mourà fermament cap a la tercera generació de semiconductors

- Feb 04, 2021-

Cree canviarà el seu nom a Wolfspeed a finals d'any, i avançarà fermament cap a la tercera generació de semiconductors


El matí del (29), l'oficial de Cree WeChat va publicar un missatge: From Cree to Wolfspeed. Cree va dir que canviarà oficialment el seu nom a Wolfspeed a finals d'aquest any!


En el camp del carbur de silici (SiC), Cree pot ser descrit com un pioner i líder en el desenvolupament de tota la indústria. Té un avantatge absolut en el camp dels substrats i l'epitaxia. Aquest moviment del canvi de nom de Cree també mostra que està decidit a avançar cap a la tercera generació, la determinació dels semiconductors.


El 2016, Cree volia vendre el seu negoci principal wolfspeed a Infineon per 850 milions de dòlars. Centreu el negoci de la companyia més en el negoci de la il·luminació LED, incloent xips LED, bombetes LED, components de commutació d'energia (optocouplers), etc.


La fusió va ser finalment rebutjada per CIFUS. Al febrer de l'any següent, Cree va anunciar que acabaria la venda de la divisió d'alimentació i RF de Wolfspeed ("Wolfspeed"), que inclou carbur de silici (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY) aplicacions d'alimentació, RF i pedres precioses. Chuck Swoboda, president i conseller delegat de Cree, va dir que, tot i que estava decebut amb la finalització de la transacció, Cree canviarà el seu enfocament cap al creixent negoci de Wolfspeed en el futur.


Wolfspeed, un negoci gairebé venut, ha estat a l'altura de les expectatives. Ha continuat creixent en els últims anys. De 2016 a 2020, la proporció dels ingressos d'alt marge de Wolfspeed ha augmentat de l'11% a més del 50%, convertint-se en el negoci clau de Cree. La transformació de Cree ha estat ferma i exitosa.


El 2016, el seu negoci d'il·luminació va mostrar un creixement negatiu i va continuar disminuint durant els dos anys següents. L'any següent Cree va anunciar la venda de la seva divisió d'il·luminació LED (Cree Lighting) a Ideal Industries dels Estats Units per 310 milions de dòlars.


De la mateixa manera, el seu negoci de LED va créixer molt poc del 2016 al 2019, i ha experimentat un fort descens el 2020. Igual que el negoci de la il·luminació, va ser decisivament desinvertit i venut a SMART Global Holdings a un preu de fins a 300 milions de dòlars dels EUA. Cree va dir que aquesta és una altra fita clau en el seu viatge de transformació per construir un pur poder global de semiconductors, liderant la transformació de la indústria de silici a carbur de silici.


Fa uns dies, Cree ocupava el segon lloc en el rànquing mundial de creixement de semiconductors anunciat per Fangda Securities, amb un augment del 129% el 2020. Com a empresa líder en semiconductors de tercera generació, l'auge de Cree també significa que la indústria de semiconductors de tercera generació ha explotat. Aviat.

Un parell de:STRATACACHE construirà la primera línia de producció completa de micro LED als Estats Units Següent:Silan Micro va rebre un total de 20.598.900 iuans en subvencions governamentals en el segon semestre de 2020