CREE ven el seu negoci d'il·luminació LED a SGH

- Dec 07, 2020-

CREE, un fabricant global de LED, ha anunciat avui (20) que té la intenció de vendre el seu negoci LED a SMART Global Holdings (SGH) per 300 milions de dòlars després de canviar del seu negoci d'il·luminació el 2019.

 

En els últims anys, els fabricants xinesos de la indústria LED han augmentat ràpidament a causa de la seva capacitat de producció i avantatges de costos. Els fabricants internacionals de LED com Nichia, OSRAM OS, Lumileds i CREE han continuat perdent quota de mercat. A més, l'entorn econòmic mundial en els últims dos anys ha provocat que la indústria led tradicional Gegants s'enfrontin al dilema de canviar propietaris, adonar-se o vendre actius.

 

Mirant enrere de 2013 a 2014, els ingressos anuals del negoci d'envasament i il·luminació LED del CREE van superar els 1.000 milions de dòlars; els ingressos empresarials led es classifiquen en segon lloc només per Nichia Chemicals, segon lloc del món. No obstant això, en els últims anys, a causa de la baixa competència de preus dels fabricants xinesos i la desacceleració del creixement del mercat de la il·luminació LED, els seus ingressos empresarials LED el 2019 van ser només de 480 milions de dòlars, i el seu rànquing va baixar dels tres primers del món a la vuitena posició.

 

Amb tecnologies sensibles en les indústries aeroespacials i militars nord-americanes, el preu de transacció dels LED CREE és, per tant, limitat

 

Segons l'anàlisi de TrendForce, CREE va vendre el seu negoci LED a un preu de transacció de només 300 milions de dòlars eua aquesta vegada, que és molt inferior al de Lumileds i OSRAM OS. La raó principal és que els Estats Units té moltes jurisdiccions i restriccions a la venda d'empreses tecnològiques en els últims anys. A més de jugar el paper de proveïdor d'il·luminació LED, el negoci de carbur de silici (SiC) de CREE WolfSpeed és un component clau del semiconductor de tercera generació, que està en línia amb la tecnologia aeroespacial dels EUA i la indústria militar. Estreta cooperació en el camp i dominar un gran nombre de tecnologies sensibles. El principal avantatge de la tecnologia LED del CREE és que el seu substrat SiC pot millorar en gran mesura el rendiment global. A més, la tecnologia i les patents relacionades amb LED i la tecnologia SiC són difícils de separar, de manera que només depèn de compradors fiables als Estats Units, i l'import de la transacció està restringit.

 

La cadena de subministrament LED continuarà desplaçant-se a Àsia, cree pot trobar socis de fosa de xips en el futur

 

Sota la pressió dels seus competidors per reduir els preus en el passat, CREE ha externalitzat gradualment el seu negoci LED al Tiandian de la Xina, Lunda de Taiwan i altres socis de fosa LED tecnològicament millors en els últims anys. TrendForce va dir que fins i tot si l'empresa canvia de propietat, CREE segueix sent un client important dels seus socis de fosa i no ajustarà l'estructura de funcionament a curt termini. Per tant, la tendència de canviar la cadena de subministrament de fosa a Àsia no ha canviat. A més, els nous accionistes no tenen la necessitat de desenvolupar substrats SiC, de manera que poden adoptar una estratègia de negoci més flexible. S'espera que hi haurà la possibilitat de buscar socis de recursos de xip a Àsia en el futur.


Un parell de:Els xips LED a la Xina continental han començat a augmentar Següent:Samsung re-plans UV LED per a electrodomèstics el 2021