Avantatges de làmpades LED Higbay

- Aug 17, 2017-

Portava llum alta badia, és l'ús de font de llum de LED de alta lluminositat en lloc de les boles de llum tradicional com cos lluminós, amb producció de bateria d'ió de liti de làmpada de industrial highbay. En comparació amb el llum de higbay tradicional, el producte és petit, lleuger de pes, l'eficiència energètica i així successivament. Aplicable a tot tipus d'operacions de mineria subterrània, operacions de túnel, operacions marins, operacions de manteniment, esports, caça la pesca de la nit, l'expedició, soldats i altres llocs a dur il·luminació equipment。


Minera en comparació amb tradicional il·luminació LED té els següents avantatges:
1. closca amb plàstics d'enginyeria i got antibala com una estructura tot cast, completament tancades, pot treballar en una varietat d'ambients severs.
2. alimentació amb pila d'ió de liti d'alta seguretat, sense contaminació, capacitat d'emmagatzematge, sense memòria de forma gratuïta, no cal substituir el líquid de bateria, és un completament lliure de manteniment de productes.
3. llum font utilitzant LED font de llum freda, més del 70%, no cal substituir el llum, d'estalvi d'energia no produeix espurna, completament eradicat accidents deguts meu accident de mines.

 

 


Un parell de:Llum LED és llums de medi ambient Següent:Dissipació de calor LED aranya lineal