104mm Downlight Adaptat al supermercat Mall

- Aug 08, 2017-


El downlight de 104 mm és una mena d'incrustació al sostre sota la llum de la il·luminació del tipus d'il·luminació. La característica més important és mantenir la unitat global de la decoració de l'edifici i és perfecta, no per la fixació del llum i destruir la perfecta unitat de l'art del sostre. 104 mm d'amplada LED de llum lineal Els seus avantatges estructurals són amagar la llum des de l'interior de l'edifici, la font de llum no està exposada, ni resplendor, els efectes visuals humans són tous i uniformes. En general, a l'hotel, la família, els cafès usen més.

Des de la direcció de la font de llum, el desplegable de 104 mm és una il·luminació direccional, només es pot rebre la seva superfície contrària, l'angle del feix està enfocat, la llum és més concentrada, el contrast brillant i fosc. Llum de línia lineal d'amplada de 104 mm. Més destacat per l'objecte, alta lluminositat, però també presenta un ambient tranquil del medi ambient. Generalment adequat per als supermercats comercials, edificis d'oficines, sales d'empresa.

Des del camí fins als punts d'il·luminació, que inclouen il·luminació indirecta i il·luminació directa, el downlight de 104 mm és una il·luminació directa, la llum a través de la injecció directa del reflector, l'eficiència d'il·luminació d'aproximadament el 85%.

Downlight vertical de 104 mm. La profunditat del reflector és relativament profunda, pertanyent al tipus d'il·luminació profunda, el feix és més concentrat, hi ha un determinat condensador, una amplada de 104mm d'amplada LED que permet la relació de distància en el rang de 0,7 a 1,2, i més per a la il·luminació d'alta espai.

El downlight de 104 mm és una mena de mètode d'instal·lació incrustat, instal·lat al sostre dins del rodatge de la il·luminació, el downlight de 104 mm incorporat pot instal·lar-se directament amb llums incandescents o d'estalvi d'energia, 104 mm d'amplada LED lineal per a mantenir la bellesa general de la decoració i coordinació de la llar.

Classificació desplegable de 104 mm

1, d'acord amb els diferents mètodes d'instal·lació, el downlight de 104 mm es pot dividir en: Downlight incrustat de 104 mm i Downlight de 104 mm.

2, segons la instal·lació diferent de la llum, el desplegable de 104 mm es pot dividir en: desbrossadora de 104 mm, desplegable vertical de 104 mm i desaccelerit horitzontal de 104 mm.

3, segons l'ús de diferents llocs, el desplegable de 104 mm es pot dividir en: desplegable de 104 mm de casa i enginyeria de desmuntatge de 104 mm.

4, segons el nombre de fonts de llum diferents, el downlight de 104 mm es pot dividir en: Downlight inserit únic de 104 mm i Downlight inserit doblement de 104 mm.

5, segons la font de llum de la situació anti-boira a punts: Downlight 104mm normal i Downlight anti-boira 104mm.

6, segons la mida dels diferents, el desplegable de 104 mm es pot dividir en: 2 polzades, 2,5 polzades, 3 polzades, 3,5 polzades, 4 polzades, 5 polzades, 6 polzades, 8 polzades, 10 polzades.

7, d'acord amb els diferents tipus de llum, el desplegable de 104 mm es pot dividir en: downlight de 104 mm normal i downlight de LED104mm.

Precaucions d'instal·lació Downlight de 104 mm

1, en el centre de descàrrega de 104 mm obert per a la instal·lació, 104 mm d'amplada LED Linear Down Light necessiteu comprovar que els productes i accessoris de downlight de 104 mm estan intactes, la instal·lació del manual i la targeta de manteniment s'ha completat.

La instal·lació de Downlight requereix instal·lar un instal·lador de 2,104 mm abans de la instal·lació, primer ha de desactivar la potència per prevenir la descàrrega elèctrica, una il·luminació lineal d'amplada de 104 mm d'amplada per assegurar la seguretat de la construcció, la il·luminació instal·lada a la llum després del contacte directe amb la superfície de la llum.

3, per assegurar la seguretat del downlight de 104 mm i l'ús de la vida, per evitar la instal·lació de gasos tèrmics o corrosius al lloc.

Downlight de 4,104 mm abans de la instal·lació per confirmar la font d'alimentació corresponent, l'entorn d'instal·lació per no mantenir vibracions, ni swing, ni fire i altres llocs.


Un parell de:Llum amb resistència a la intempèrie fort Següent:LED aranya lineal amb alta eficiència lluminosa