Per què l'estiu il·luminació LED és fàcil de mal

- Jun 16, 2017-

No sé si no ha trobat si es tracta de bombetes LED, sostre LED, llum LED, llum d'inundació LED, Làmpada de mineria LED, etc, a l'estiu és més fàcil de malament, molt pitjor que la probabilitat d'hivern, per què?

La resposta a una: la refrigeració de la llum no és bona, la temperatura de l'estiu és relativament alta, la llum LED serà febre, la llum es va a cremar.

Quin és el motiu d'això?

1. El material de conductivitat tèrmica de les làmpades no és suficient, com el plàstic de bombeta de baixa qualitat existent, no hi ha radiador de calor, la llum de la calor no pot conduir, com no està malament?

2. El disseny d'il·luminació no és raonable, molta il·luminació no és un disseny tèrmic, es diu directament al muntatge d'accessoris, no a través d'experiments científics, com no està malament?

3. L'entorn d'instal·lació és irracional, la instal·lació d'il·luminació LED requereix una certa quantitat d'espai de refredament per escalfar, hi ha l'ambient d'instal·lació humit, llums LED en entorn humit, però també fàcils de malmetre, ja que les llums LED són components electrònics, afecten el rendiment i conduir a una mala feina. Per aquest motiu, només l'usuari pot utilitzar la seva pròpia atenció.

En resum, la il·luminació LED d'estiu és fàcil de malmetre, principalment la qualitat del llum amb l'ús del problema, en la selecció de llums, l'ús de les làmpades ha de prestar atenció al procés.


Un parell de:El tipus del perfil dirigit Següent:Funcionament i característiques de la il luminació