Què hauria de fer el disseny de la il·luminació de la fleca?

- Jul 08, 2017-

Avui, parlem de com s'ha de fer el disseny d'il·luminació de la fleca.

 

El disseny de llums de fleca ha de prestar atenció a quins aspectes? Opinions tan diferents:

- "la il·luminació clau ha de tenir!" (Nivell d'il·luminació)

- "Al final és vendre pa o pastís de crema? Cal tenir en compte el disseny de la partició. El pa és encara més adequat per uns 3000 quilòmetres de color blanc calent". (Temperatura del color)

- "Si el Maccaron de postres d'alt nivell, necessiteu una alta temperatura de color, alta representació de color, però la uniformitat d'il·luminació és baixa". (Temperatura del color, color, relació ambient)

Com a indústria per menjar béns, ho faig a la botiga d'aliments disseny de la il·luminació més sentiment. Així que intenteu presentar depenent de les diverses opinions, combinades amb el seu propi aprenentatge, acabant escrites.

 

Potser vostè està llegint l'article, només esmentarà la terminologia de la indústria: el nivell d'il·luminació, la temperatura del color, el color, l'entorn que no entenen. Així doncs, seguiré l'ordre anterior a la fleca, per exemple, perquè expliquis la meva comprensió personal de la il·luminació.

 

Nivell d'il·luminació


Igual que l'espai per al desgast general amb el mateix, l'espai diferent necessita diferents característiques del nivell d'ambient lleuger:

Les necessitats bàsiques càlides i còmodes del "vestit de fons": l'ambient de la llum;

Necessiteu mostrar a la gent, agradable al "vestit": centreu-vos en la il·luminació;

A més d'estar decorat amb un petit ambient dels "accessoris" - il·luminació decorativa.

Disseny d'entorns lleugers, primer hem de basar-nos en els requisits de l'espai, desenvolupar la combinació global de programes, que és el nivell d'il·luminació.

Els productes bàsics mostren que cal centrar-se més en la il·luminació, els espais públics adequats per a una il·luminació general uniforme, aquest estil de configuració, ja que el banquet porta vestits de nit, el lloc de treball porta el mateix vestit segons les condicions locals.

 

La fleca, l'ús de downlights o la il·luminació decorativa de llum difusa per aportar l'atmosfera d'il·luminació, racks d'exposició i zona d'aparador hauran d'afegir una il·luminació clau. Pantalla acodada de suport vertical Per evitar la llum desigual i produir ombres al pa, l'ús general de la instal·lació oculta de les llums del gabinet per a la il·luminació. Les llums del gabinet també són especialment adequades per aparador amb coberta de vidre, per evitar la llum del sostre a causa de la reflexió del vidre i el resplendor.


Llum de façana


La finestra és molt important! Per atraure els comensals, gairebé totes les pastes tenen una finestra de vidre.

Si el vostre pa actual, tasses de paper, rosquilles i altres es mostren a la finestra transparent, llavors el meu suggeriment és: encendre'ls! L'objectiu és deixar que els transeünts puguin ser conscients de l'existència d'aquests petits valents, de manera que estiguin a la llum en el fons de la bella, de manera que els béns s'enfronten a la finestra de bava!

En comparació amb el nivell d'il·luminació comú, la il·luminació vertical és la manera d'atreure l'ull del rei, així que no dubteu a utilitzar l'adaptació a la temperatura del color, el color i l'excel·lent font de llum i encendre el millor equip d'il·luminació.

 

Zona d'oci


A la majoria de fleques, sempre hi ha una zona relaxant on podeu parar i gaudir del menjar. Aquí no necessitem "agressius" sota la llum. Sutil llum difusa natural o semi-llum decorativa, més adequada per crear un ambient relaxat i còmode i sense manca d'ambient privat.

La gent està més disposada a seure en un ambient tan tranquil i lluminós per beure una tassa de cafè, un tros de pastís. Tot i que la personalitat i les característiques de la botiga també es poden formar a través de la forma única del llum, es reflecteix.

 

Temperatura del color


En el gran entorn sobre la base de la temperatura uniforme del color, com ara la il·luminació general 3000K, un escaparate relativament baix i una visualització dins de la diferència de temperatura del color, i no danyarà l'efecte interior en general, no és fàcil provocar la sorpresa del client.

 

Representació de colors


La reproducció del color significa la capacitat de la llum per restaurar el color original. Diuen popularment, com més gran sigui el color de la llum, el color més brillant del material. Per tant, el color de la font de llum és l'impacte del pa i el pastís "vendre" la clau.

LED blanc neutre o blanc neutre, fluorescents, almenys, utilitzeu aquest indicador: Ra> 85, R9> 0 (color clar vermell), per poder crear un entorn de llum "deliciós". En l'elevat color clar de la irradiació lleugera, fins i tot podem sentir el pastís i el sabor de pa torrat fresc i fresc.

 

Ratio d'entorn

 

Això es refereix a la brillantor dels objectes il·luminats i la proporció de la brillantor de l'entorn circumdant, com més gran és la proporció, més evident és el contrast entre la llum i l'ombra, més destacat per la foto. Ja sigui a prop de l'entorn 1: 2 brillant que, o amb un entorn poc dramàtic 1: 5, que es pot aplicar a la fleca.

L'ambient de fleca que no hi ha estereotips, l'elecció del medi ambient lleuger que la botiga, és un dels factors importants en la posició dels grups de consumidors. Entorn dramàtic que farà que el client produeixi "el pa de la botiga és més exclusiu" sentiments psicològics. La llum uniforme de l'ambient lleuger farà que els clients considerin que "aquesta botiga està molt a prop de la gent".

Els acabats decoratius, la selecció de colors, per als clients de l'experiència de lluentor subjectiu també tenen un paper important. Pot ser en el to blanc, de color clar de l'espai interior, fàcil de crear un ambient uniforme de llum brillant;

En el fosc, fosc i fresc to de l'ambient interior, podeu crear lliurement un espai espectacular. Si heu d'anar en contra, com ara l'entorn interior fosc per crear una habitació uniforme, és possible que tingueu un major consum d'energia com a preu.


Un parell de:Quines són les diferències entre llums LED i llums ordinaris Següent:Què és una llum de gabinet lineal?