Què és l'accés de mercat de Nord-Amèrica LED

- Jun 13, 2017-

Il·luminació LED productes exportats a Amèrica del Nord també necessiten seguretat elèctrica i compatibilitat electromagnètica, l'eficiència energètica requisits químics proves en compliment de la normativa dels EUA. Però aquestes demandes difereixen en diferents graus de la Directiva europea:

 

Prova de seguretat elèctrica a.

El departament dels EUA de laboral de seguretat i salut l'administració de treball (OSHA) requereix el producte cal emprar el lloc de treball (NRTL) aprovada pel Laboratori Nacional d'assaig i certificació per garantir la seguretat personal dels usuaris, que la majoria de les productes elèctrics ha de complir amb la marca NRTL a entrar en el mercat d'Estats Units i OSHA autoritzada és a dir, entitat de certificació internacional com a NRTL serà una autoritat de l'alliberament, d'acord amb les normes aplicables de producte per a les proves i certificació; Per al mercat canadenc, venut a Canadà o importat a Canadà productes elèctrics seran validats, prova ha de ser aprovat pel Laboratori de normes canadenc Comitè (SCC).

Nord americà il·luminació estàndard és significativament diferent de l'IEC europeu, i les proves de seguretat elèctrica a Amèrica del Nord no cal considerar requisits EMF. L'estàndard nord-americana deil·luminaciónormalment es defineix en termes d'instal·lació i localització.

 

Prova d'eficiència energètica b.

Algunes zones dels Estats Units ofereixen diversos graus de suport financer a l'estrella d'energia o productes d'il·luminació dlc-certificat; Dels Estats Units actuals bombetes de prova LED de l'eficiència d'energia i llums i fanalets es concentren principalment en laLàmpades LEDi llanternes de DLC i energia estrella, LightingFactslabel pertanyen a requisits voluntaris, els requisits d'eficiència energètica mínima federal de EUA (DOE) no és encara la bombetes LED i llums LED i llanternes s'incorpora a l'interval de control. Però a Califòrnia, làmpades LED mòbils han de complir requisits d'energia especial de l'estat.

 

C. FCC/ICES prova requisits

La FCC és la llei federal dels Estats Units per a productes de telecomunicacions del valor límit superior de la característica de pertorbació (EMI) ràdio de certificació obligatòria, però no amb EMS (interferència de ràdio) prova requisits; La prova de certificació de FCC per làmpades LED és bastant diferent de la prova de certificació d'EMC en CE.

Camí de l'autenticació de FCC a verificació (auto certificació), Declarationof conformitat (convocatòria declarat) i tres models de certificació (certificació), quina manera d'autenticació, depèn del tipus del producte, com araPanell lleuger de LEDproductes FCC prova estàndard per a la FCC 47 CFR part 15 b, tipus d'autenticació: verificació. Cal prestar atenció a, llums LED i llanternes de certificació FCC es divideix en classe A (llums LED i llums) utilitzats en l'entorn industrial, comercial i la classe B (entorn residents ús portat làmpades i llanternes) dos tipus, el límit de prova de dos tipus de completament diferent, certificació CE de prova de pertorbació de ràdio és només un tipus de límit límit estàndard i és similar a classe B a la FCC, més que A 9 k - 30 prova de radiació electromagnètica MHZ.

 


Un parell de:Samsung aconsegueix 220 lúmens per vat amb nous mitjans poder paquet de LED Següent:Introducció de xip dirigit