Què és l'accés de mercat europeu LED

- Jun 13, 2017-

A Europa, demanda d'il·luminació LED espera augmentar com a resultat de les prohibicions de vendaJoncanbombetes de descens. A més, una varietat de camps com ara automoció, exterior i els camps d'aplicació com adorn, així com l'ús de llums d'il·luminació LED i llums a l'interior serà també un augment de la demanda, ha d'acord amb els requisits d'entrada de la normativa de la UE convertir-se en fabricants xinesos afrontar els reptes.

Segons la Comissió de dret, llums i fanalets i productes similars es venen a Europa ha de ser Etiquetat amb segell CE, així que cal marcar per a productes de CE, ha de complir amb la UE seguretat elèctrica del producte de llums i fanalets, EMC, productes químics, energia i energia eficiència Etiquetatge requisit instrucció com segueix:

 

Prova de seguretat elèctrica a.

Directiva de baixa tensió (Directiva de baixa tensió, LVD) per a l'accés a la UE estableix els requisits de seguretat dels productes ultrabaixa tensió general, pertanyen a laproductes d'il·luminació de semiconductor,definits els productes de baixa tensió, així ha de ser sota la direcció de l'especificació de baixa tensió. Diferents productes d'il·luminació LED tenen prova diferents estàndards. La taula següent:

 

Prova de compatibilitat electromagnètica b.

D'acord amb les exigències de la UE 2014/30 Directiva / EU, prova de compatibilitat de cèl·lula inclou dos aspectes: interferències electromagnètiques (EMI) i tolerància electromagnètica (EMS), el primer és principalment caracteritzat per conducció i radiació, mentre que la Aquest últim considera principalment productes com la descàrrega electrostàtica, radiació, tren de pols, augment, interferència realitzat capacitat de resistència, és a dir, la prova d'anti-interferència. La prova principal estàndards són: EN55015; EN61547 i en61000-3-2 font d'alimentacióharmònics requisits, requisits de scintillation de font de poder de en61000-3-3.

 

C. la Directiva ERP

Per a productes d'il·luminació LED, la Directiva ERP especifica que leds i control de dispositius han de complir els requisits següents:

Requeriment d'energia: l'índex de l'eficiència màxima energia de llums i fanalets. El poder de l'aparell de control, el poder d'espera i l'eficiència de càrrega.

La prova de funció de llums LED: la taxa de supervivència de 6000h llum i la taxa de manteniment; Nombre d'interruptors abans de fracàs; Hora d'inici; 95% del temps; Avaries d'eficiència; Índex de reproducció cromàtica; Tolerància de color (requisit consistència en color); Factor de potència PF. Però ERP la UE encara no ha exigit el flaix LED.

Producte marca i energia eficiència etiqueta deure d'informació: indicant fluix de llum, vida nominal, temperatura de color i així successivament. Per a més informació, adreceu-vos a les normes d'aplicació (EUNO. 1194/2012; N º 874/2012);

Il·luminació LED productes per satisfer la seguretat elèctrica, EMC, ERP, Rosh químic, abast i ferralla electrònica pot marcar requisits reciclatge Directiva de CE,Bombetes LED i llums i fanalets també necessita segons l'eficiència energètica d'etiquetatge, segons les dades mesurades de consum d'energia amb l'etiquetatge d'eficiència energètica.


Un parell de:El paper i la importància de l'enllumenat del seus paisatges nocturns a ciutat Següent:Connectar-se a Taiwan LED indústria i el mercat Global