Quina és la diferència entre la llum del tauler ocult i la llum del tauler?

- Jun 23, 2017-

Les llums del panell són els productes més populars per a la llum d'estalvi d'energia, és lleuger, d'alta brillantor, sense flaix, sense radiació, estalvi d'energia i protecció del medi ambient, els avantatges de molts no seran estimats per les persones, però molts consumidors en la compra de panell llums quan es reuneixen. A aquest problema, com les llums del panell també estan subinstal·lades i instal·lades, quina és la diferència entre elles, he de comprar el tipus de llum adequada per a la meva instal·lació a casa, crec que moltes persones es trobaran amb aquest problema, a continuació, la següent comprensió Ocultar i instal·lar al final quina és la diferència entre com estan instal·lats.


Primer, l'aparició de la diferència.

Des del punt de vista de l'aparença, la seva diferència és que el gruix del paquet fosc és prim, prim a només 1 cm de gruix, la part posterior hi ha dues a l'altura de la sivella, la sivella dels dos s'utilitza per a la molla de la targeta, i la vora de la vora, el gruix de la vora d'uns 2 cm, el centre és còncava cap avall, es pot enroscar al costat del prestatge utilitzat per adherir-se al sostre fixat en viu.


En segon lloc, la diferència entre els mètodes d'instal·lació.

Ens fixem en la seva instal·lació, la instal·lació encoberta està incrustada a la targeta, ha estat un bon forat al sostre, les llums del quadre només es poden incrustar al sostre, amb el sostre en un, no s'instal·laran les llums del tauler fosc. Hi ha un molt prominent sobresortint, molt bonic, i el costat no és la necessitat de posar les obertures del sostre, només cal utilitzar un prestatge amb cargols fixos al sostre, amb els cargols a les llums del panell es poden arreglar als prestatges, les llums del tauler són instal·lat després de l'obvi evaporació.

Resum: si està ocult o instal·lat, només apareixen els aspectes i els mètodes d'instal·lació són diferents en l'eficiència lluminosa i l'estalvi d'energia és el mateix.


Un parell de:Com determinar la qualitat dels llums de LED panell Ultra-prim és bo o dolent? Següent:Avantatge de LED downlight