Quins aspectes de la llum afectarà l'eficàcia de la feina?

- May 31, 2017-

Quins són els factors d'il·luminació que afecten al seu estat de treball?


1, temperatura de color

Per què l'oficina no ha d'utilitzar la llum càlida, perquè la llum càlida dóna una sensació de calidesa, molt de temps en aquest lleuger fàcilment fer que la gent somnolència, reduir l'eficiència en el treball. I la llum brillant fresc, és més útil centrar-se, millorar l'eficiència en el treball.

Llavors, quin tipus de color necessita l'oficina?

Així, d'acord amb l'estàndard actual de la il·luminació, il·luminació de l'oficina en general triarà sobre la temperatura de color de 4000K. Però hi ha nous estudis acadèmics sobre hysiology p visual i psicologia que no existeix tal relació entre la temperatura de color i confort visual.


2, I il·luminació

El significat de la il·luminació

Il·luminació, usat sovint en termes de disseny d'il·luminació interior, es refereix al grau que l'objecte va ser il·luminada, la unitat de superfície per acceptar el flux lluminós per representar la unitat per al "lux" (Lux, lx). Específicament, 1Lux és igual al nombre de la llum que una espelma es projecta des d'un metre fora de la superfície d'un metre quadrat. 10 Lux és igual al nombre de 10 espelmes projectades des d'1 metre fora de la superfície de l'objecte. La il·luminació es basa en el flux lluminós acceptada per la superfície vertical, i la il · luminació disminueix si està inclinada.

Aquí, la "il·luminació d'oficines" es refereix a la brillantor de la il·luminació d'oficines.

Il·luminació d'alta temperatura de color baixa espai farà que la gent se sent molt calent, i la il·luminació de baixa temperatura de color és alt l'espai produirà estat d'ànim ombrívol i cansat. En l'alta temperatura, però entorn de baixa il·luminació a l'oficina, les persones són propenses a la fatiga ombrívol, redueixen l'eficiència del treball.

Quin és el nivell d'il·luminació?

En general, la mateixa font de llum, la font de llum lluny de la superfície de llum, la superfície d'il·luminació de la il·luminació més petit; llum de la superfície de llum més a prop, més gran és la il·luminació sobre la superfície de la llum. A més, la font de llum i la llum d'una certa distància en les condicions d'irradiació vertical i comparació obliqua, la il·luminació vertical de la il·luminació; llum més inclinat, menor és la il·luminació.

Quin és el nivell d'il·luminació d'oficines? Moltes persones primera reacció és que amb el nombre de làmpades i llanternes, la brillantor de les seves pròpies llums, per descomptat, es tracta dels factors rellevants. Els més llums, més brillant, que poden augmentar el flux lluminós, millorar l'oficina de la il·luminació. A més del problema de llum, hi ha altres factors, com ara l'alçada de la cortina del llum, l'àrea d'espai i forma, parets, el sostre i el pis de color i netejar la situació i així successivament.


3, els perills de Blu-ray

Era de LED, de manera que l'ajust de temperatura de color es converteixi en una realitat. I quan es tracta de LED, podem pensar d'un vocabulari molt popular: els perills de Blu-ray, encara que això no és única per al LED.

Llavors, quin és el perill de Blu-ray?

Dany Blu-ray a la llum blava es refereix principalment a la longitud d'ona 464 nm de la llum. La ciència moderna es va trobar que l'ull humà tres tipus de cèl·lules visuals són més sensibles a la llum blava, i aquesta llum de la inhibició fisiològica de la producció de melatonina, la gent està més excitada i no té son (la secreció de melatonina farà que la gent han de dormir).

图片1111.png 

Blu-ray produirà un dany, de fet, no és un problema qualitatiu, sinó un problema quantitatiu, cal veure l'espectre de la font de llum que conté el número de components blaus. A causa de que la llum del dia conté la llum blava. La xifra és la llum natural, el cos humà en el dia produït pels canvis de cortisona i de melatonina hormonals en la corba (cortisona hormonal pot estimular el metabolisme del cos).


Un parell de:Anàlisi i solucions de brillantor accessori després d'apagar Següent:Diversos Requisits per a Arquitectura civil d'il·luminació